Patronun cariyesi oluyorsun KOBİ'lerde. Kurumsalda en azından kafasına göre kimse iş yapmaz.
1 ay
Patronun cariyesi oluyorsun KOBİ'lerde. Kurumsalda en azından kafasına göre kimse iş yapmaz.
Kurumsala iyi diyenler için, 11 yıl TRnin en büyük kurumsal şirketinde görev yaptım. İnanın herkes keyfe keder çalışıyor😂 işi yapan da yapmayan da maaşını alıyor. Denetim mekanizması sıfır. O yüzden çalışanlar kurumsalı sever😂 şu an patron şirketindeyim. Eski kazandığımın iki katı kazanıyorum😂
Sigortasız işci calistiriyor musunuz
Ben çalıştırmıyorum, çalışıyorum
Canım genç arkadaşım 💫
İkisi de güllük gülistanlık değil ama ikisi de “aynı cehennem” de değil 😄 KOBİ’de iyi bir patrona denk gelirsen hızlı öğrenirsin kararların daha görünür olur ama istismar da çok olur haklısın.
Kurumsalda ise kurallar daha net mobbing daha görünmez ama sistem seni biraz robotlaştırabilir. Senin için en önemlisi gelişebildiğin öğrenebildiğin ve psikolojini koruyabildiğin yer 💼✨
Kariyer yolculuğunda “ben burada 3 yıl sonra nasıl biri olurum” sorusunu kendine sık sık sor. Cevabı karanlıksa orası uzun vadede senin yerin değildir 🌱🚀
Cevap
3Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?