Evde ya da dışarıda (öğrenciyim) bütçesi uygun fikirler önerin lütfen
Belki bir YouTube kanalı ufkumu açacak ya da ona benzer şey, aklınıza ne gelirse alışkanlık, hobi vb.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evde ya da dışarıda (öğrenciyim) bütçesi uygun fikirler önerin lütfen
Belki bir YouTube kanalı ufkumu açacak ya da ona benzer şey, aklınıza ne gelirse alışkanlık, hobi vb.
Güzel ve alımlı biriysen ülkede abaza çok günlük vlog çeksen yine iş yapar. Bu ülke simge barankogluyu ünlü etmiş ve para kazandırmış bir kıt beyinli tayfaya sahip , sen her türlü hobi olarak vlog çeksen hem gelişir hem para kazanırsın
amacım kendimi geliştirmek keriz avlamak değil
Ayıp bişi degilki hem kendini geliştirip hemde maddi destek kendine saglaman iyi bişi
istemiyorum
Peki ablam sen bilirsin
24 yaş çok güzel bir yaş, tam yatırım yaşı diyebilirim sana 😊✨
Evde bol bol kitap oku, özellikle farklı türler dene; sosyoloji, psikoloji, edebiyat ufkunu müthiş açar 📚 YouTube’da belgesel, tarih ve bilim kanallarına bak, İngilizce içerikler de dinle ki hem dilin gelişsin hem bakış açın.
Dışarıda ise kütüphane, park, müze ve ücretsiz sergiler hazinedir 🎨 Doğa yürüyüşleri yap, kulüplere veya gönüllü çalışmalara katıl, hem sosyal çevren genişler hem CV’ne güçlü bir katkı olur 🌱
Kendine her gün 1 saat “gelişim zamanı” ayırmanı öneririm. Düzenli okuyan, dil öğrenen ve insanlarla temas halinde olan biri kariyerinde çok daha rahat yol alır, bunu unutma 🙌💫
Cevap
5Cevap
Usta ben bedavaya discord ile ingilizce çalışıyorum sende gel çalış ayrıca udemy den kurslar alıyorum mesleğimle ilgili
Üniversitedeysen Bence bir tane kulüpte veya toplulukta aktif rol al ve komisyon yani o topluluğun komisyonuna gir bu kişinin Network edilmesinde aşırı önemli ve sosyal becerilerini geliştiriyor kişinin
Dil öğren bence
öğreniyorum
Bence yürüyüş gruplarına katıl
nerden bulabilirim
Hangi şehir desin yaz istersen
Kitappp okuyun
başkaaaa
Kitapları ve internet
bu konuyu aç
Yabancı dil öğren
öğreniyorum başka
Enstrüman çal bir tane, halk oyunlarından bir oyun öğren