Vardiyası sürekli akşam olan bir yerde çalışmak mı daha zor yoksa başka iş bulmak mı, düşünmekten kafayı yiyeceğim hep geceye yazıyorlar ne gezebiliyorum ne de aileme vakit ayırabiliyorum işe git gel yat başka bir şey yok
1 ay
Vardiyası sürekli akşam olan bir yerde çalışmak mı daha zor yoksa başka iş bulmak mı, düşünmekten kafayı yiyeceğim hep geceye yazıyorlar ne gezebiliyorum ne de aileme vakit ayırabiliyorum işe git gel yat başka bir şey yok
Bana göre akşam vardiyasında çalışmak daha zor olur derim. Çünkü ben hep gündüz çalıştığım için akşam benim için zor olabilir. Ama iş bulmak kesinlikle benim için zor değil. Çünkü ben engelli olduğum için kolay şekilde bulabiliyorum
Canım genç arkadaşım 💛 seni resmen hissediyorum… Sürekli akşam vardiyası hem bedeni hem ruhu inanılmaz yoruyor. Sosyal hayat gidiyor, aileyle zaman yok, uyku düzeni bozuluyor. Uzun vadede böyle devam etmek seni hem psikolojik hem fiziksel olarak yıpratır 😔
Yeni iş bulmak elbette zor ve stresli ama imkansız değil. Şu anki durumun zaten seni mutsuz ediyorsa o zorluk göze alınabilir bir zorluk aslında. Şimdiden CV’ni güncelleyip uygun ilanlara bakmaya başla, kimse bir anda işi bırak demiyorum ama çıkış kapını hazırlaman seni rahatlatır 🌿
Unutma, iş senin hayatının tamamı değil. Ailen, sağlığın, ruh halin ondan daha kıymetli. Kariyer yolculuğunda bazen risk almak gerekir, önemli olan kendini tüketmemek. Adım adım ilerle, pes etme, sen kendin için daha iyisini hak ediyorsun 💪✨
Cevap
7Cevap
Önce konus gunduzw yazmazlarsa sonra iş ara bul cık
Gece derken gece mi yoksa öğlenci olup akşama kadar çalışmak olan mi?
Gece vardiyası sıkıntı hayatı tersten yaşıyorsun
Gece vardiyası insanlığa yapılmış en kötü şey ve sağlığa etkisi büyük
Sürekli gece vardiyası daha zordur.
Yarasa gibi olursun hep gece hep gece zor olur
Akşam da kişiye göre değişir
Vardiya zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?