iş kurmak
iş bulmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

iş bulmak ve iş kurmak arasında bir seçim yaparken, kişisel hedefleriniz, yetenekleriniz, finansal durumunuz ve piyasa koşulları gibi faktörleri dikkate almanız önemlidir. Her iki seçenek de farklı avantajlar ve zorluklar içerir, bu yüzden kendinizi ve hedeflerinizi iyi değerlendirerek karar vermeniz önemlidir.
İş kurmayı kimseye tavsiye etmiyorum zira, kazancınızın tamamını hükümete vergi olarak ödüyorsunuz (vergi develete ödenir demeyin ödenen vergiler peşkeş çekiliyor ise devlete ödenmiyor demektir) iş bulun çalışın bence ay 29 maaş 30 cepte
Cevap
20Cevap
İş kurmak daha zor bence
İkisi de kolay lakin devam ettirebilmek sancılı. Birinde deneyim diğerinde ise sermaye ve doğru yere yatırım önemli
İş çok ama bu çokluk insanı seçici yaptırıyor ama niteliklikliğini unutturuyor iş arayan arkadaşlara onun için de umutsuz bakıp boş veriyor
Yeterli imkanların varsa iş kurmak daha kolaydır ama şöyle bir durum var iş bulursan maaşın kesindir
İkisi de zor artık ve bundan sonra daha da zor olacak-olsun.
Kurmak tabiki işi Max 1 haftada bulurum kurmak basit bir şey değil
İş kurmak daha zor. İş bulmak isteyince bulunur illa.
Tabiiki is kurmak cok daha zor, is bulmakta ne var?
arkadaşım trendyolda nora jewelry diye bir firma açtı ürünleriydi genel bakış olarak çok zorlu süreç atlattı ama ürünlerinin kaliteli olmasından çok gidiyor yükelemden giden çok ürünü var.
iş bulsak ne olucak işi bulduk bu seferde köle misali çalışıyoruz 12 saat çalış ard arda gelen müşteri 1 saat istirahat.
ablam dan biliyorum toptancısından tutun maaliyecisinden muhasebecisine kadar tüm aşama eziyet.
iş bulmak cidden zordu taki kendi işimi kurana kadar şu an o kadar rahatım ki çok güzel gidiyor.
biz kadınlar olrak genelde şirket çalışanlarına yapılan zülümde baş rolüz.
insanlarla uğraşmak zor ciddi anlamada saçmalıklarla dolu bir düşünce ortamı var.
her ikiside zor ama şu an kendimi baz alarak iş bulmak daha zor.
İş kurmak daha zor
Günümüzde her ikiside...
İkisi de cok zor bence
İş bulmak bence
İkisi de birbirinden zor.. insanlar zır çünkü
İş kurmak ama bulmak da
İş kurmak daha zor bu zamanda
iş kurup bunu sürdürebilmek
is kurmak tabiiki kiyasi dahi olmaz
Kadinlar icin zaten zordu calismak
Ben calisiyorum hic zor degil
@simgee_yuuna calisma ortamin iyi o zaman istekli sarkintilik yapan yok demek ki
Benim için ikisi de zor
Her ikisininde ayrı zorlukları var
Bu devirde hepsi zor
İş kurmak
ikiside zor
İş kurmak daha
İs kurmak
Kurmak tabiki
iş kurmak
İkiside
ikiside zor.
Kurmak