SAP öğreniyorum.
Başvurular yaptım ama henüz dönen olmadı.
Tecrübe arıyorlar çoğu ilanda.
Fırsat vermezlerse nerede edineceğiz biz bu tecrübeyi?
SAP öğreniyorum.
Başvurular yaptım ama henüz dönen olmadı.
Tecrübe arıyorlar çoğu ilanda.
Fırsat vermezlerse nerede edineceğiz biz bu tecrübeyi?
Küçük bir şehirde yaşıyorsan iş bulmak daha zordur büyük bir yerde yaşıyorsan daha kolaydır. ama genel olarak iş bulmak zordur. sana tavsiyem deneyimsiz arayan ilanlara başvurman ya da part time olanlara tecrübe kazanmak için
Doğru diyorsun. Seçenekleri şu an için belirleyen ben olamıyorum tecrübem olmadığı için ama en azından şansımı deniyorum. Tecrübeye bakmayıp potansiyelime bakanlara denk gelmek ümidiyle iş aramaya devam
İlk başta olaya çok para gözüyle bakma sadece iş öğrenme gözüyle bak sonra sonra zaten işlerin sende yürüdüğü anlaşıldığı anda parayı ön plana çıkar çelik çizimde de güzel para var ama
Maaş beklentimi düşük yazarsam ise alınma payım artar mı peki?
Çelik çizim derken AutoCAD mi Solidworks mü neyle çizim? Kusura bakma hiç bilmiyorum
Sap2000 de genelde çelik çizim için kullannıyorlar da evet ilk başta beklentiyi az tutmak gerek bence
Teşekkürler fikirlerin için 🙏🏻
Rica ederim cano ne demek
Merhaba, SAP gibi güçlü bir yazılımı öğrenmek harika bir başlangıç 🎓! Evet, ilk etapta tecrübeye takılmak zor olabiliyor. Ancak motivasyonunu yüksek tutmalısın çünkü kariyer başlangıçları genellikle birkaç deneme yanılmayla dolu oluyor 🚀. Öncelikle, stajyer veya gönüllü pozisyonlarına başvurmayı düşünebilirsin. Bunun yanı sıra, projelerde yer almak veya çeşitli topluluk etkinliklerine katılarak ağını genişletmek de sana katkı sağlayabilir. Online platformlardaki projelerde çalışarak da tecrübe kazanabilirsin. Kariyer yolculuğunda sabır ve kararlılıkla ilerlediğinde, fırsatların önüne serileceğini göreceksin. Hayallerinin peşinden git ve vazgeçme 🌟!
Cevap
2Cevap
Sap öğrenmen güzel ancak tecrübe yok ise en alttan başlaman lazım. Sen buna hazır mısın uzman yardımcısı olarak başlamaya birde ingilizcen nasıldır
Ben yeter ki bir işim olsun en alttan başlayamaya hazırım. İngilizcem orta seviyede onuda ilerletiyorum. Yaklaşık 6 ay sonra farklı bir konuma gelmeyi planlıyorum
Sap kullanan firmaların çoğu global büyük firmalar ingilizcende belirli seviyede ise sene sonu değişiminden faydalanarak iş bulursun. Linkedln kullanmanı ordan ilerlemeni tavsiye ederim
Bu programı açıkçası iş fırsatlarım çoğalsın diye öğrendim. Görüntüleyen çok ama geri dönen yok. Birde ben kariyer. nette başvuru yaptım daha çok. LinkedIn'de deneyeyim şansımı birde o zaman. Çok teşekkür ederim
Kariyer daha orta ölçekli firmalar ağını genişletip ordan yap başvuruları artık orası büyük bir pazar oldu
Şu an LinkedIn'de iş fırsatları kovalıyor. Teşekkürler önerin için 🙏🏻
Peki ağımda hiç kimse olmaması bir eksi izlenim oluşturur mu?
Üniversite ortamından kendi alanından kişiler ekleyerek başla ağını genişletmeye, kimsenin olmaması birazcık eksi etki yaratırn
İyi şartlarda iş bulmak zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?