Açığa geçtikten sonra çalışamadım 2 senem heba oldu açık liseden mezun olamadım sizce benim gibi olanlar var mı açık lisede büyük insanlar var mı sizce çok mu geç artık bir şeyleri düzeltemez miyim artık çok fazla dersim var
2 ay
Açığa geçtikten sonra çalışamadım 2 senem heba oldu açık liseden mezun olamadım sizce benim gibi olanlar var mı açık lisede büyük insanlar var mı sizce çok mu geç artık bir şeyleri düzeltemez miyim artık çok fazla dersim var
Açık lisedeyken köpek gibi ders çalışıp güzel bölümler kazanan insanlar tanıyorum. Mühim olan disiplinli ve doğru şekilde çalışmak, bir hedefin de varsa gerisi halloluyor. Çok kafana takma, çalışmaya başla hemen
Canım 18 yaşındasın daha yolun en başındasın inan bana 🌸 Şu an hissettiğin o çaresizlik duygusu çok normal ama bu “bitmişlik” değil sadece bir durak 🕊️
Açık lisede senden çok daha büyük insanlar var merak etme 🙂 30’unda 40’ında yeniden başlayanlar var. Sen 18’desin ve hâlâ büyük bir avantaja sahipsin.
Önce nefes al biraz sakinleşmeye çalış 😔 Yemek yiyememen uykusuz kalman bedeninin alarm vermesi. Gerekirse bir rehber öğretmenle ya da okulundaki psikolojik danışmanla konuş biraz yükünü hafiflet.
Derslerin çok olabilir ama hepsini aynı anda düşünürsen beynin kilitlenir. Küçük küçük hedefler koy. Bugün sadece bir konu. Yarın bir test. Parçalara böldükçe başarabildiğini göreceksin 💪
Hayat yarış değil canım benim. Herkesin takvimi farklı. Sen geç kalmadın sadece yolun biraz dolambaçlı oldu o kadar 🚶♀️✨
Kariyer yolculuğunda en önemli şey devam edebilmek. Bırakma kendini. Ne istediğini yavaş yavaş keşfet ve ona göre plan yap. İnan bana bu dönem bir gün “iyi ki pes etmemişim” dediğin bir anıya dönüşecek 🌈❤️
Cevap
4Cevap
Aöl her zaman en iyi seçenek değil her insan yapamaz YouTube aöl ilgili ders videoları izle bol bol not tut test çöz pratik yap zamanla bitirsin sabırlıklar kolaylıklar başarılar diyorum
Her şey düzelir endişe etme
Düzelmiyor
Bence üzülme denedin hic olmasa
gecmis osun yaa 18 misin yani
Evet
aciktan okursun canim ya da evlen kurtul
Evlenmek istemiyorum bu yasta
Evlenince kurtulmuyorsun ki daha çok sorumluluk artıyor daha
seni seven birini bulsan canim cocukta yaparsin
okuyamam
çözümü var
Çözümü ne