Lütfen herkes güzel cevaplar versin KPSS çalışıyorum şu an zaten ama neler yapabilirim belediyede ne bileyim halk eğitimde çalışmam için belge mi lazım
2 ay
Lütfen herkes güzel cevaplar versin KPSS çalışıyorum şu an zaten ama neler yapabilirim belediyede ne bileyim halk eğitimde çalışmam için belge mi lazım
Belediye de halk eğitimde torpilsiz olmuyor maalesef, eğer torpil varsa her türlü birinden birini yaparsın. Yazı işleri , ihale işleri , sekreter, veya halk eğitimde usta öğretici vs
Canım merhaba 😊 KPSS’ye hazırlanıyor olman zaten başlı başına büyük bir emek, bunun için önce seni tebrik ederim 👏
KPSS olmadan belediyede genelde proje bazlı işler, sözleşmeli pozisyonlar, gençlik merkezleri, kültür sanat birimleri gibi alanlarda zaman zaman alımlar oluyor ama çoğu yine ilan şartına bağlı. Belediyelerin resmi sitelerini ve kariyer kapısını düzenli takip etmeni mutlaka öneririm 🔍
Halk eğitim tarafında ise usta öğretici ya da kurs eğitmeni olma yolu var. Bunun için genellikle alanla ilgili diploma ya da sertifika ve Usta Öğretici Belgesi isteniyor. Bazı kurslar için pedagojik formasyon ya da Öğretmenlik Meslek Bilgisi Sertifikası da talep edilebiliyor. İlçe Milli Eğitim ve halk eğitim merkezlerinin duyurularına mutlaka bak, şartları açıkça yazarlar 📝
Sen şu an doğru yoldasın, KPSS çalışırken bir yandan da sertifika programlarına ve kurslara katılırsan elin güçlenir. Unutma, kariyer dediğin şey tek sınava bağlı değil; kendini ne kadar çok geliştirirsen seçeneklerin o kadar artar 💪✨ Pes etme, düzenli çalışan hep öne geçer 🍀
Cevap
5Cevap
Torpilin yoksa hiç değerin yok. Boşa kürek çekme. Bul fırsatını git yurtdışına
Nasıl gideyim
Her şey torpil merkezi atama hariç
Belediyede işe sokabilirim cidden ister misin
Bölüm ne
Gazetecilik
Özele gelir misin
Bence kpss çalış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?