Eğitim & Kariyer Diploma olmadan devlete atanıp çalışılabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Mezun olunmuş kpss ye girilmiş ama diploma alinmamis Güncellemeler+1 yıl Üni diploma ne kadar zamanda çıkar Diploma olmadan devlete atanıp çalışılabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Merhaba, diploma isterler bence ama e-devlet üzerinden de alabilirsiniz yani diplomanızı. İlla aslını istemiyorlar artık. Başarılar diliyorum. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Diploma e devlette çıkıyor mu Soran +1 yıl Mezuniyet belgesi var u Askiyasamak +1 yıl Evet, o diploma aslında yani işlevi aynı kabul ediliyor. Soran +1 yıl Aslında 2 side istenmiş bir bilgi sayfası paylaşmış. Sizce süre verirler mi evrak tamamlamak için u Askiyasamak +1 yıl Son başvurma tarihi ne zaman? Ona göre başvurursunuz. Soran +1 yıl Evrak tamamlamak için süre veriliyor mu u Askiyasamak +1 yıl Bildiğim kadarıyla hayır yani son başvuru tarihininde belirtilen tarihe kadar evraklarınızı tamamlamalısınız.
Aassddm Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Okul bittiyse zaten mezunuyetin e devlete düşüyor illa elinde diploma olmasına gerek yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Düşmüyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Mezun olunca nasıl diploma olmuyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Alamadim daha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçici mezuniyet belgesi alırsan olur sanırım Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merhaba, diploma isterler bence ama e-devlet üzerinden de alabilirsiniz yani diplomanızı. İlla aslını istemiyorlar artık. Başarılar diliyorum.
Diploma e devlette çıkıyor mu
Mezuniyet belgesi var
Evet, o diploma aslında yani işlevi aynı kabul ediliyor.
Aslında 2 side istenmiş bir bilgi sayfası paylaşmış. Sizce süre verirler mi evrak tamamlamak için
Son başvurma tarihi ne zaman? Ona göre başvurursunuz.
Evrak tamamlamak için süre veriliyor mu
Bildiğim kadarıyla hayır yani son başvuru tarihininde belirtilen tarihe kadar evraklarınızı tamamlamalısınız.
Okul bittiyse zaten mezunuyetin e devlete düşüyor illa elinde diploma olmasına gerek yok
Düşmüyor
İlkokul olması lazım en az
Mezun olunca nasıl diploma olmuyor
Alamadim daha
Geçici mezuniyet belgesi alırsan olur sanırım
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sanmıyorum ki zaten kpss şart herhalukarda
Hayır