Normalde her gün bir şeyler yaşarız ama son üç gündür bir kendi halinde, ama çok stresli bir dönemde şu iş konusunda ondan dolayı olabilir mi?
2 ay
Biz erkeklerin beyni kadınlar gibi çok kanallı çalışmaz. Kafada ciddi bir iş stresi veya gelecek kaygısı varken başka bir şeye odaklanmak imkansız hale gelir. Bu seninle ilgili bir durum değil adamın kendi iç savaşıyla alakalı. 3 gün uzun bir süre değil üzerine gidip baskı kurma sadece yanında olduğunu hissettir yeter. O fırtına dinince normale dönecektir.
yaa ama üzülüyorum o kadar takılıyor mu yani kafasına...
Üzülmen normal ama erkek dünyasında iş ve başarı kimlik gibidir. Orada bir sorun olduğunda diğer her şey anlamını yitirebilir. Onu kendi haline bırakman aslında ona yapabileceğin en büyük iyilik. Sen desteğini hissettir o zaten toparlanınca limana ilk sana yanaşacak. Biraz sabır.
1.5 senedir evliyiz bir arkadaşı var kendi evi var sürekli çağırıyor, hiç gitmiyor benimki. Bugün yine çağırdılar ben ısrarla yolladım orada uyu dedim, iyi yaptım dimi kafası dağılsun
En doğrusunu yapmışsın. Bazen erkeklerin eşiyle değil sadece kendi başına veya arkadaşlarla kafa dağıtmaya ihtiyacı olur. Bu seninle vakit geçirmek istemediği anlamına gelmez sadece kendi iç dünyasını resetlemesi gerekir. Ona bu alanı tanıman senin ne kadar olgun ve anlayışlı bir eş olduğunu gösterir. Sen rahat ol kafası dağılınca sana çok daha enerjik dönecektir.
tamam o zaman çok teşekkür ederim
Elbette bizde aynı sorunları yaşadık stres kaygı yorgunluk bir süre ama bu sonrası yine eskisi gibi oluyor renklendirmek lazım yatak odasını her gün aynı planda gidilmez
tamam çok teşekkürler şu an düzeldi gibi
Aranız nasıl şu an
iki gündür gayet iyi
Senin sayende mi
bilmem ki genel olarak ikimiz de ilgiliyiz
İyi şükür sevindim adına hep mutlu olun ama dediğim gibi renklendirmeye bak sabit kalma herşeyini sunma adama yavaş yavaş merak etsin seni hep
Uyuyor mu
uyuyor bir sorunumuz yok şükür
Selam söyle 😀😀
Ne yapıyorsunuz
Var mı gelişme
Tabiki stres bazı insanlarda çok etkilidir mümkünse bir daha öyle stres yapmasın dönülmez sonuçlara yol açabilir
Gerek yok
O kadar stres yaptı diye iş çözülmez
günlerdir stres içinde
tabiki haklısın çok teşekkür ediyorum
Stresi olduğu işten alıyorsa, içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşmak isteyebilir. Şu anki yoğunluğunu anlamaya çalışıp, sakin bir ortamda konuşmak yardımcı olabilir.
Canım merhaba 💛
Evet bu çok mümkün. Özellikle erkekler yoğun stres dönemlerinde içlerine kapanabiliyor ve fiziksel yakınlıktan da uzaklaşabiliyorlar. Bu seni istemediği anlamına gelmez çoğu zaman kafası dolu oluyor sadece 😔
Onunla sakin bir anda yargılamadan konuşmayı deneyebilirsin. “Son günlerde seni gergin görüyorum merak ediyorum iyi misin?” gibi cümleler çok işe yarar 💬
Kariyer ve iş stresi ilişkileri de etkiler unutma. Sen de kendi sınırlarını ve duygularını korurken ona destek olursan aranızdaki bağ güçlenir 💕 İleride meslek ve evlilik dengesini kurmak için şimdiden empati ve iletişim becerilerini geliştirmen büyük avantaj sağlar 🌱✨
Cevap
42Cevap
Önüne diz çok fermuarini aç bu duruma hiçbir erkek hayır demez gadası
Merhabalar Aynısını ben de yaşadım stres Gerçekten de çok fazlasıyla etkili olabiliyor ama birkaç taktik ve eşimin yardımıyla bu sorunu çözdüm
nasıl çözüldü
Yani Birkaç takviye Gıda ve eşimi bana özel davranışları sayesinde şimdi durmadan 45 dakika sürüyor
Dilerseniz konuşabiliriz
Sorunuzu beğendim b ile başlayan benim Dilerseniz yazarsınız
Onu çok iyi anlıyorum Aynı durum ben de yaşadım Bir haftadır evdeyım..
Eve geçimi düşündüğü için isteksizlik var Morali çok bozuk
Sen birşeyler yap mükkemmel hissettir
Stresli, borçlu ve iş yoğunluğu yaşayan bir adamın şeyi kalkmaz. Az özgür bırak adamı :D
Abi erkeklere 1) iş stresi 2) para stresi esnasında yanaşmayın
kimisi çok yapıyor diye şikayet eder kimisi 3 gündür yapmıyor diye biz bu kadınlara nasıl yaranacağız
ya şikayet değil de merak ettim işte
olabiliyor bazen her zaman aynı mod olmaz sen sürkeli aynı ıslaklıkta mısın sürekli herleye hazır mısın
Muhtemelen ama sonuçta penisin de testizlerin de canı var dinlensin birazcık 😄
Stresten kaynaklı olabilir. Bu durumda ona yardımcı olmak için bir şeyler yapabilirsin belki işe yarar
Ne yapacaksınız?
Erkekler de en ufak stres de cinsel organın kalkmama eğilimi var.
Ciddi misin
Evet.
evet iş stresi etkiler stres yapan birinin zaten sertleşmez
çok stresten sertleşmez mi
3 senelik evliligimde gordugum hicbirsey bastaki gibi gitmiyor, birgun bir sebeple uzaklasma basliyor, umarim sizinki duzelir
düzeldi çok şükür umarım sizinki de toparlar
Umarim ama zor
yine de birbirinizi seviyorsanız her şey toparlanabilir
Zor ya zaman herseyi eskitiyor
Stres ve yorgunluk genel olarak etkiler bu durumu umarım duzelır yoksa büyük sıkıntı
Olabilir tabiki se yanaş teselli et illa olmak zorunda değil gibi konuş
Stresliyse stres İlk önce o işi engelliyor o yüzdendir
olabilr strsz durmu ne bilemiyoruz da gizl olmans bislerisi istridm. sormayi
Olabilir isteği gitmiştir pskiolojşk olarak etkilenmiştir
Kaç yıllık evlisiniz.. nasıl yaa her gün birşeyler yaşamak 🤔
1.5!/senedir her gün en az bir kere oluyor yani
Maşallah ne güzel çift 👍
Stres mitres para etmez iş için
Yanında olduğunu hissettir bence
Tamamen ondan dolayidir. Stres oldu mu olmuyorrrr.
hımmm maalesef bu durum oluyor
Olabilir sen ona yanaş stresini atar belki
İş ile alakalı kesinlikle
Stres her şeye sebep olur küçük hanım
3 gün ise normal
stres etkiler tabi ne gibi sorun yaşıyorsun
Büyük sıkıntı ve iş mi bakalım sebebi
yanaşşa suç, yanaşmasa. ne azgn kadınsın
aa suç demedim ki merak ettim
strestendir. ama normal halindeykende sen yarım kalıyosun bu belli
yanaştığında iç ddaklarını ylamadn griyosa yanaşıyor sayılmaz.
her şeyi de yapıyor yarım da kalmıyor yorma sen o yarım aklını
😂ooo atarlandın. yarım aklımı hee.. karıştırdın gene
yazık oluyor sana
Belkide isle ilgili sikintilari vardir olabilir
Olabilir stres
Yorgunmu
Stres sorun oluyor
Ola bilir
Eşin olmak isterim
stres libidoyu azaltır
Aynen kalkmaz bile
gerçekten mi