Beni soruyorlarmış, iş arkadaşım yırtık olacaksın, sohbetlere katılacaksın diyor ama ben sevmiyorum, işimi yapar gider kafasındayım ya, zorunda mıyım
2 ay
Hayır, iş yerinde sohbetlere katılmak zorunda değilsin. İş ortamında asıl zorunlu olan şey işini düzgün yapmak ve profesyonel davranmak. Sohbet etmek ise daha çok sosyal bir tercih. Bazı insanlar iş yerinde daha içine kapanık olur, sadece işiyle ilgilenir ve bu da tek başına bir sorun değildir. Hatta birçok kişi böyle çalışır. Ama küçük bir denge önemli olabilir: Hiç konuşmamak bazen “soğuk” ya da “ulaşılamaz” gibi yanlış algılanabilir. Bu da tamamen istemeden oluşan bir durum. Arada kısa selamlaşmalar, basit “günaydın” ya da gerektiğinde kısa cevaplar vermek genelde yeterlidir.
Hayır zorunda değilsin
29 yaşındasın genç kadın, çok da güzel bir farkındalığın var 😊 İş yerinde sohbetlere katılmak zorunda değilsin, bu senin kişilik alanın 🌿 Ama şunu da bil, tamamen içine kapanmak bazen ekip içinde yanlış anlaşılmana sebep olabilir.
Kendini zorlamadan, kısa ve samimi küçük sohbetlerle varlığını gösterip sonra yine işine dönebilirsin ☕ Kariyer yolculuğunda denge önemli, hem sınırlarını koru hem de köprüleri yakma 💼✨
Cevap
4Cevap
Yani katılırsan iyi olur.
Niye
Sevmedigim insanlar var o kişinin olduğu yerde tercih etmiyorum muhabbet
Değilsin tabii ki
Değilsin
Değilsin
Zorunda değilsin
Aynen kimse bana yırtık olcaksın sohbetlere katılcaksın emrini veremez
Teşekkürler bu arada
Bende senin gibi konuşmazdım mesafeli olmak her zaman iyidir rica ederim