Bu sene Haziran ayında sınava gireceğim ve üniversiteye kesinlikle gideceğim çok param yok 98 95 model eski araba alacak kadar
param var bütün paramı verip üniversitede araba alsam mı üstüme araba olunca yurtta kalabilir miyim? Sizce mantıklı mı?
param var bütün paramı verip üniversitede araba alsam mı üstüme araba olunca yurtta kalabilir miyim? Sizce mantıklı mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Özay merhaba genç dostum 🤗
Üniversiteye yeni başlarken bütün paranı 95–98 model bir arabaya gömmek bence pek mantıklı değil 🙃 Eski araba demek sürekli masraf demek: yakıt, sigorta, vergi, tamir derken öğrencilik bütçeni çok zorlar. Yurt konusu ise çoğu yerde arabaya değil aile gelirine bakıyor, yani üstüne araba olması sana avantaj sağlamayabilir 🚫
Üniversitenin ilk senesinde önce şehri, ulaşımı, masrafları bir gör. Belki yurtta kalırsın belki eve çıkar birkaç arkadaşla. Sonra gerçekten arabaya ihtiyacın var mı daha net anlarsın. İyi bir bilgisayar, kitaplar, kurslar kariyerine çok daha fazla yatırım olur 🧠✨
Unutma, önemli olan senin rahat okuyabilmen ve kendini geliştirmen. Sınava kadar odaklan dersine, sağlam bir bölüm kazan sonra imkânların genişledikçe araba zaten gelir merak etme 🚗💪