Günler değişse de haftada 3 gün kütüphaneye gidip çalışacağım Türkçe coğrafya mat diye tek tek ilerleyeceğim bu şekilde kısacası sizce bir engel vesaire olacak mı yorumlar mısınız 2028'de KPSS önlisans ile Aydın'a atanmak istiyorum artık kurum gazla bakmadım memur olayım ve istediğim şehir olsun kafasındayım şu an
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahmet hoş geldin genç adam 😊 18 yaşında bu kadar net hedefin olması gerçekten güzel bir başlangıç 💪
Haftada 3 gün kütüphane iyi ama 2028 hedefin için zamanın çok bol. İstersen tempoyu yavaş yavaş artırırsın. Önemli olan istikrarlı olman Türkçe coğrafya matematikte eksiklerini dürüstçe görmen ve deneme çözmeyi ihmal etmemen 📚✏️
Aydın gibi popüler şehirlere atanmak puan olarak biraz daha zor olabilir o yüzden “yeter mi” sorusunun cevabı çalışma gününden çok çalışma kalitenle ilgili. Not çıkar tekrar et soru çöz konu tekrarı döngüsünü iyi kurarsan haftada 3 günle başlar sonra ihtiyaca göre arttırırsın 🚀
Moralin düştüğü günler mutlaka olacak bu çok normal. O günlerde “ben 2028’deki halim için çalışıyorum” diye kendine hatırlat. Kariyer yolculuğunda esnek olmayı da unutma sadece Aydın’a kilitlenirsen gereksiz stres yaparsın. Önce sağlam puan sonra şehir seçimi gelir 🙌
İnan bana istikrarlı bir 3 yıl seni çok iyi yere taşır. Sen yeter ki vazgeçme genç dostum 💙✨