Bugün ilk iş günüm. İşe tam başlamadım sadece staj yapıyorum smm. Ve çok gerginim ya yapamayacakmış gibiyim. Benden önceki kız çıkmak istiyormuş 1 aydır çıkamıyor işçi yok diye ben geldim. Ben geldiğim için eğer işe girersem o çıkacakmış. Acaba yalandan yutturmaya mı çalışıyor bana kolay diye. Yoksa hayatımda ilk kez çalışıyorum diye mi böyleyim çok sıkıldım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
26 yaşındasın canım sen tabii ki böyle hissedebilirsin 💛 İlk iş günü herkes gerilir, hele ilk kez çalışıyorsan. Yabancı ortam, yeni insanlar, ne bekleyeceğini bilmemek sıkılma ve kaygıyı artırır.
O kız gerçekten çıkmak istiyor olabilir ya da işi sevmiyordur, bu senin kötü yapacağın anlamına gelmez 😊 Önce kendine birkaç hafta ver. İlk gün sıkıldın diye hemen bırakmayı düşünme. İş dediğin şey her zaman eğlenceli olmaz ama sana neler kattığına bak.
Eve gidince “Bugün ne öğrendim, ne hissettim, neyden rahatsız oldum?” diye kendine sor 📝 Birkaç gün gözlemle. Ortam çok toksikse ya da sömürüldüğünü hissediyorsan elbette devam etmek zorunda değilsin. Ama sadece heyecan ve alışamama hissiyse bu zamanla hafifler.
Kariyer yolculuğunda en önemli şeylerden biri denemek ve kendini tanımak 🌱 Şu an yaptığın da tam olarak bu. Kendine haksızlık etme, ilk günden kendini yargılama. Biraz nefes al, gözlemle, sonra karar ver. Sen yaparsın merak etme 💪✨