Ne yapmalıyım lütfen bir şey söyleyin?

Öncelikle 25 yaşındayım ve üniversiteye ailemin zoruyla gittim 4 senenin sonunda 5 alttan dersim kaldı, sonrasında 2 sene uzattım ama sınavlara girmedim çünkü temelim olması gereken bir ders ama bende yok. Bu arada erkeğim, cevap verilsin diye kız işaretledim. Yani hayatımda bir kız var, 5 senedir tanışıyoruz, ilk başlarda uzak mesafedeydik ama onun okuduğu şehre ailemle birlikte taşındım ona yakın olabilmek için. Kızla tanıştığımda o 17 yaşındaydı ve lisedeydi, şimdiyse o iyi bir üniversitede mühendislik okuyor ve seneye mezun olacak, ben onunla tanışınca üni 2'deydim, hâlâ bitiremedim okulu ve büyük ihtimalle bitiremeyeceğim. Aramızda zaten kültür farkı vardı, ben doğuluyum ve şehir hayatına daha 2 senedir geldim yeni öğreniyorum, o ise İstanbul'da doğup büyümüş, ailesinin durumu da orta derecede. Aramızdaki kültür farkına bir de statü farkı eklenecek, benim herhangi bir mesleğim de yok, sadece kasiyerlik ve inşaat sektöründe çalıştım. Ailem de arkadaşım da kız mezun olduktan sonra bırakır seni, seninle evlenmez diyor. Kız beni seviyordu ama o zaman küçüktü ve gerçekten de mezun olduktan sonra neden benimle olsun ki, ben ne yapacağım ama bilmiyorum, nasıl bir yol izleyeceğim, zaten bu gelecek kaygısı var, bir de kız beni bırakacak, ne yapacağım bilmiyorum, psikolojim bozuldu, işe yaramaz hissediyorum kendimi, kafayı yiyeceğim artık, ne yapabilirim?

Ne yapmalıyım lütfen bir şey söyleyin?