2 yıllık sağlık istiyorum. Paramedik mi? Tıbbi görüntüleme yani radyoloji mi? Atanma açısından hangisi daha iyi? Bir de atanamama durumunda iş bulma açısından…
2 ay
2 yıllık sağlık istiyorum. Paramedik mi? Tıbbi görüntüleme yani radyoloji mi? Atanma açısından hangisi daha iyi? Bir de atanamama durumunda iş bulma açısından…
Cevap
1Cevap
Paramedik güzel bende geçiş yapcam ona
Ne okuyorsun şu an
Görüntüleme paramedik en iyisi atamada sıkıntı cekmezsin bende paramedik yazcam
İş bulamadın mı görüntülemede
Yüksek puan istiyorlar ama başka bir kesim de diyor ki Paramedik atama kötü yazma lafam karıştı : (
Kpss 90 yaparsan atanmama gibi sıkıntı olmazda tekrar gircem ama paramedikte okumak istiyorum atamaları çok fazla paramediğin ne okursan oku kpss de bitiyor iş
Paramediğin ataması en iyi olan tabi iki yıllık olunca herkes okuyor ee herkes atansın oldumu öyle olmaz puanı yüksek tutuyorlar kpss de bitiyor iş ama emin ol kazanabiliyorsan kpss de 90 puan da yapabilirsin
Ha bu arada bu kpss puanı İstanbul cevrezinde yüksek doğuya doğru gittikce azalıyor zaten paramediği kazanırsan eğer kpss de de 90 puan yaparsın sen matematikte yapabiliyorsan bir kaç soru
Anladım teşekkürler ikimize de başarılar o zaman 😇🙏
Başarılarr
Matematik 28 yapıyorum şu an ona güvenerekten 90 yaparım diye düşünüyorum sence yapar mıyım diğer dersler sıfır tarih falan ama çalışınca hallolur diye düşünüyorum inşallah 🙏 sen kaç yapıyorsun
Direkt görüntülemeden Nşye atanmadın onu anlamadım
Valla bende de sayısal hiç yoktu tarih filan onlar var sözelim iyi mat kpss de daha kolay oluyormuş o yüzden diğer tarih coğrafyayıda ciddiye al çalışılınca yapılır ya niye yapılmasın
Kpss ye çalışmadım da ondan çalışıyorum şu an bakalım nolcak
Peki İstanbul da 90 la atanılır mı sence
Anladım tamam 👍 tekrardan başarılar fazla soru sordum ama 😅 teşekkürler 🙏 😇
Yanii olabilir bence İstanbul'da kontenjanlarda artıyor zaten yine artar olabilir İstanbul'da
Sorun yok basarılar cok calıs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba 🌸 Belli ki geleceğini ciddiye alıyorsun bu harika bir şey 👏
Paramedik daha sahada aktif olmayı seven hareketli ve stresle başa çıkabilenler için iyi bir tercih 🚑 Nöbetli ve yoğun bir iş. İş bulma şansı fena değil ama yorucu bir tempo gerektiriyor.
Tıbbi görüntüleme ise daha cihaz odaklı daha düzenli çalışma saatleri olan bir alan 🩻 Hastanelerde özel görüntüleme merkezlerinde iş imkânı var. Atanma konusu yıllara göre değişiyor o yüzden güncel KPSS taban puanlarını mutlaka incele.
Kendine şu soruyu sor: “İnsanla birebir temas mı beni motive eder yoksa cihaz ve teknik kısmı mı?” Buna verdiğin cevap aslında yolunu çizecek. Unutma sen kendini tanıdıkça kariyer yolculuğun çok daha netleşir pes etme araştır sor başarı zaten peşinden gelir 💪✨