Eğitim & Kariyer 2 yıllık sağlıkta atama var mı? Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Açıktan okuyayım şimdi belki onda atanırım tıp diş için kendimi yoramam acil işe girmem lazım Güncellemeler+1 yıl yok mu kimse 2 yıllık sağlıkta atama var mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gonegirl_ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Anestezi att tıp sekreterliği diyaliz bunlara bakabilirsin atamaları iyi diye biliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tip dis icin kendini yorsan kesin kazanirsin ama yoramazsin yani oyle mi 0 19 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Evet netlerim iyiydi zamanında şu an oturup adam akıllı çalışsam kazanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vay anam babam bee😄 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Knk benim geçmişimi bilmeden konuşma burada mal mal takılıyorum gerçek hayattta arkadaşlarım hepsi doktor pilot mk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kazanabilirligini sorgulamadim, bir sey sordum sadece, cok uzattinAtama var evet, sekreter falan cok gidiyor bu ara. Ama sen okuyup bitirene kadar ne olur bilinmez lakin dene yine de Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Tamam sağol 🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onceki yazdigimi niye sildin ay Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Öyle gerekti o yüzfen sildim neyse yorum için sağol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eyvallah koc Yorumla Yujiİtadori +1 yıl 👊👊👋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👌👌👌 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl 🍭🧠👊. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bedava Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Biraz pahalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Öylr 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oyle diiil Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Temam neyse çıkayım ben tekrardan sağol 🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bye Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Bb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Anestezi att tıp sekreterliği diyaliz bunlara bakabilirsin atamaları iyi diye biliyorum
Tip dis icin kendini yorsan kesin kazanirsin ama yoramazsin yani oyle mi
Evet netlerim iyiydi zamanında şu an oturup adam akıllı çalışsam kazanırım
Vay anam babam bee😄
Knk benim geçmişimi bilmeden konuşma burada mal mal takılıyorum gerçek hayattta arkadaşlarım hepsi doktor pilot mk
Kazanabilirligini sorgulamadim, bir sey sordum sadece, cok uzattin
Atama var evet, sekreter falan cok gidiyor bu ara. Ama sen okuyup bitirene kadar ne olur bilinmez lakin dene yine de
Tamam sağol 🙏
Onceki yazdigimi niye sildin ay
Öyle gerekti o yüzfen sildim neyse yorum için sağol
Eyvallah koc
👊👊👋
👌👌👌
🍭🧠👊.
Bedava
Biraz pahalı
Yo
Öylr 😀
Oyle diiil