O kadar yorgunum ki YKS sınavına hazırlanıyorum dertleşmek istiyorum
2 ay
Cevap
6Cevap
Ben o yorgunluk ve stres yüzünden hayatımın hatalarını yapmıştım dayan bence salma kendini
Yok sanmıyorum
Tamam sanmiyorsan sıkıntı yok reis
Var ya o kadar çökmüşüm kı Allah bildiğini gibi yapsın benı bakımsıza benzedim aynı
Olacak o kadar ya normal, ben o stresle kızın biriyle tanıştım o bu şu derken nelere gitti sonu onunla kaldiysan ne güzel
Evet öylr
Allah sabır versin bana ya hakıkaten
Sıkma canını oda bitecek rahatlamiycan ama bitcek onun kadar sürekli olmiycak streslerin dönem dönem
Öyle yani
Ya bak ben normalde güzelim iyice iğrenç ve boka benzedim kılo almışım ne hale gelmişim insanlarda kendıne bak diyorlardı çevremdekılet kafayı yedim ya
İnşallah istediğine ulaşırsın yine bir şey olursa istediğin zaman buradan ulaşırsın olur mu
Ama çalışmayan bi insana bakıyorum çok rahat profesyonel para üniversite güzel giyiniyor bana bak ona bak adalet mı bu
Olsun üni ye geç kendine bak saçını yap, makyajini yap güzle güzel giyin
Ama şimdi dayanman lazım
Elimde 6s iPhone telefonum var telefon da almak istemiyorum elime sevmıyorum sarjı da hemen bitiyor milletin elinde arabalar telefonlar uçuşuyor hatta egoları tavan yapıyor yapmışlar hele bı bana bak görse bu halimle eziklerler ve istemez gerçekten öyle bu devirde insanlar böylr insana egoyla bakıyor sevmıyorum kımseyı ya
Çok sağol ya teşekkür ederim evet ulaşırım ya konuşcak kımsem ya yok zaten arkadaşta Instagram var mı kullanacağın şey
Bu kadar takılma onlarınki geçici bir süreç bir anlık bir para ve mutluluk sen çalış kendin herşeyin al Emin ol daha mutlu Olcan ayrıca kimse seni eziklemez ezikleyen de slaktir
Bende mi Instagram var mı
Evet öyle çok sağol ya teşekkür ederim konuştuğuma çok sevindim senın gibi kafa deng birine denk geldiğim için
Evet veya Telegram
Valla sosyal medya da kullanmıyorum Allah cezamk versın ya
Burdan yaz olmaz mı veya fake Instagram vereyim
Olur ver
Problem değil
Burdan yaz elimden geleni yaparım ben senin için
Hangisi uyarsa saba
İstek atta yazayım
Artmakta
Attım mesaj
Valla sonu mutlu olcak merak etme ama tabi yine puan varsa gel veya takpp et
İyi
Bittimi dersler konular
Ayt mat Tyt mat soru çözüm denme
Kolay gelsin
Sınava az kaldı bende hazır hissetmiyorum bakalım kpss de var 😂
Sen peki
Ben sadece bunalımdayım ya
Benim ki karışık ya öylesine gircem gibi çok çalışmadım 😟
İnsan bunalıyor özeli görünce de daha da çok çalışıyor ama
Mat zaten hiç yapamıyorum derslerim iyi denmez yani
Anladım ben sevıyorum hem sen sevsen yaparsın hiç bir şey imkansız ve zor feğil
Var ya Allah benım cezamı versin ne hale gelmişim çökmüşüm resmen ya
Şaka yapmıyorum. Ciddiyim ya
Kendine iyi bak Allah'a emanet ol
Sevme ile ilgili değil kafam almıyor başka eğitim aldığım için kafam ona basmıyor
Nie kendine bela okuyon ki
Okumuyorum estağfurullah
Bence alır ya sen sevmıyorsun ondan
Çok çalışman gerekıyor
Aynen sevmiyorum nefret ediyorum
İşte mesele o zaten ya
Kolay gelsin gerçekten zor bir süreç
Negatif enerji ve dikkat dağınıklığın var mı
Bunalım
Nasıl olucan
Olur
Yok burdan konuaşalım
Var ya o kdar çökmüşüm kı
Ama saçma sapan şeylerse konu açılmakta gerek yok
Alışacan (Bilkent Hukuk kazanmıştım)
Hadi ciddi misin sen
Ne zaman kazandın nasıl
2020
Ooo
Var ya benım belamı versin o kadar çökmüşüm ya çirkinleşmişim yaşlanmışım ya beyazlarım çıkmış strestlo değil bu karar ya
İnsta var mı
Var ama veremem
Neden
şu an hukuk alandan mı ilerlıyorsun maaş ne kadar
Merak ediyorum
Asgari ücret konusunda
Kanka ben kendi bürom var değişiyıe ben iyiyiö diye rahatım ama normal bir avukat şu an zorlanıyor ılavilir
Ne kadar kaznaıyoedun ya ortalama söylesen
80 bin
Bürom derken şeyden mı kastettin dükkanın kendıne ait işte büro denir
Oda az ama
200k kazanıyor benım bildiğim aylık
Hatta daha fazlası Bilkent’te okumuşsun sen gel 80k al ayda
Kanka ben kırsal alandayım şehirde çalışırken 300bin bile yaptığım oluyordu ama bıkıyordum ve ben tek bu işi yapmıyorum personel trainerda var
Sen bana aylık ne kadar kazandığını söyler musın en net
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, belli ki çok yorulmuşsun 🍀 YKS maratonu gerçekten hem bedeni hem zihni yiyip bitiriyor 😔 Ama bu yorgunluk senin tembel olduğun anlamına gelmiyor tam tersine ne kadar çabaladığını gösteriyor 💪
Kendine küçük molalar ver, vicdan azabı çekmeden dinlen. Çayını al sevdiğin müziği aç biraz uzaklaş sınavdan 🎧 Unutma bu süreç senin tüm hayatını değil sadece bir dönemini belirleyecek. Sen sınavdan büyüksün 💫
Hedefini aklında tut ama kendini de ihmal etme. Kariyer yolculuğunda önemli olan pes etmemek ve gerektiğinde yavaşlamayı bilmektir 🌿