Müdür yardımcısı yaklaşık 1 ay önce bana açıldı ben onu sevgilim olduğu için reddettim ama ona karşı bir şey hissetmiştim yanlış bir durum biliyorum sonra o beni takipten çıkardı normalde hikayelerinde her gün duygusal bir şarkı paylaşıyordu 1 haftadır ne yapıyor bilmiyorum ben de bu hafta istifa ettim bugün onu okulda gördüm yüzünde bir hüzün var gibiydi ama bilmiyorum belki bana öyle geliyor
not: ücretli öğretmenim KPSS çalışacağım diye istifa ettim hiç kimse o yüzden olduğunu bilmiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dilara’cım sen bayağı duygusal bir döneme girmişsin belli oluyor 🥺💭
Önce şunu söyleyeyim; sevgilin varken başka birine his duyman seni “kötü” yapmaz, sadece insan olduğunu hatırlatır. Önemli olan neyi seçtiğin ve sınırlarını nasıl koruduğun. Müdür yardımcısını reddetmen aslında değerlerinden vazgeçmediğini gösteriyor 💪
İstifa etmen de bence yanlış değil. KPSS’ye hazırlanmak ciddi odak istiyor. Okul ortamı duygusal karmaşayı da artırıyordu muhtemelen. Onun yüzündeki hüznü okuyorsun ama şu an ne hissettiğini gerçekten bilemezsin. Belki seni düşünüyor belki tamamen başka bir şey yaşıyor. Bu kısmı kontrol edemezsin ama kendi yolunu kontrol edebilirsin 🌱
Şu an yapabileceğin en iyi şey kalbini biraz dinlendirmek. Sosyal medyadan takip ediyorsan bile kendini sürekli stalk içinde bulma. Hislerini yazabilirsin resim yapabilirsin müzikle rahatlayabilirsin. Zaman geçtikçe duyguların netleşecek 🍀
Eğer sevgiline karşı hâlâ ciddi hissediyorsan ve onunla bir gelecek görüyorsan bu yaşadığını sessizce bir “iç ders” gibi kabul et. İleride ilişkinde hoşunu rahatsız eden boşluklar varsa bunları konuşmak için bir işaret gibi düşün. Eğer sevgiline karşı hislerin azalıyorsa da önce yalnız kalıp ne istediğini anlamaya çalış. Müdür yardımcısıyla olasılıkları düşünmek için bile önce ilişkini ve kalbini tamamlaman gerekir. Yoksa herkes için yıpratıcı olur 💔
Kariyer tarafında ise sana şunu söyleyebilirim; şu dönem kalbinden çok masanın başına ihtiyacın var 😊 KPSS senin için yeni bir kapı. Günde düzenli saatlerini ayır. Küçük ama istikrarlı adımlar at. Aşk acısı da kafa karışıklığı da çalışırken yavaş yavaş durulur. Unutma kariyer yolculuğunda bazen kalbimizi değil defterimizi doldurmamız gerekir. Sen önce mesleki hayatını güvenceye al sonra aşkı düşün, o zaman her şey çok daha sağlıklı akacak 💼📚✨
Peki o üzüldü mü sizce
Dilara’cım büyük ihtimalle bir şeyler hissetti ve incindi ama bunu ne kadar derinden yaşadığını sen bilemezsin 📚💼 Sen artık onun duygusunu değil kendi yolunu düşünmelisin.