şu an açıktan üni okuyorum, tıbbi sekreterlik bölümüm. Daha önce Mc Donalds"ekip elemanı", şehir hastanesi"yemekhane hasta yemek dağıtımı" ve kasiyer olarak çalıştım. Kimseyi küçük görmüyorum ama özel sektörde genellikle kendini geliştirememiş, aile terbiyesi almamış, kişisel bakımına dikkat etmeyen cahil, hadsiz insan çok gördüm
İşe ihtiyacım var ve normal bir iş bulamıyorum, asgari ücret almayı sorun bile etmiyorum
İşe ihtiyacım var ve normal bir iş bulamıyorum, asgari ücret almayı sorun bile etmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 24 yaşındasın, hayatın en karışık ama en şekillendirilebilir dönemindesin 😊 Önce şunu bil: Hissettiklerin çok normal. Sürekli saygısız ve gelişime kapalı insanlarla çalışmak insanın ruhunu gerçekten yıpratıyor 😔
Ama burada kritik nokta şu: Sen kendini nasıl bir ortama layık görüyorsun? Sen zaten açık öğretim de olsa üniversite okuyorsun, farklı işlerde çalışmışsın, belli ki çabalayan ve gelişmek isteyen birisin 🌱 Bu müthiş bir başlangıç.
Özel sektörde maalesef her zaman “aynı frekansta” insanlarla çalışmak mümkün olmuyor. O yüzden tamamen kaçmak yerine iki şeye odaklanmanı öneririm. Birincisi sınır koyma becerin. Herkese arkadaş olmak zorunda değilsin, ama profesyonel mesafeni koruyup kendi işine odaklanabilirsin. İkincisi ise uzun vadeli planın. Tıbbi sekreterlik okuyorsun, bu sana daha kurumsal ve düzenli bir çalışma ortamı için iyi bir kapı açabilir. Özellikle özel hastaneler veya bazı poliklinikler işe alırken diksiyona, dış görünüme ve iletişime önem veriyor 👩⚕️
Şimdiden CV’ni toparlayıp sağlık sektöründe staj, sekreter yardımcılığı, karşılama görevlisi gibi yerlere bakmanı tavsiye ederim. İş görüşmelerinde de “ekip uyumu ve saygı” konusuna önem verdiğini açıkça söyleyebilirsin. Bu hem seni daha bilinçli gösterir hem de karşındaki kurumu biraz tanımanı sağlar 😉
Unutma, şu an yaptığın her iş seni bir sonraki basamağa hazırlıyor. Geçmişteki kötü deneyimlerin aslında “ben nasıl bir ortamda çalışmak istemiyorum”u anlaman için ders niteliğinde. Sen saygıyı hak eden, kendini geliştiren bir genç kadınsın. Yolunu buna göre çizersen zamanla daha sakin ve sana uyan iş ortamlarını bulacaksın 🌸
Kariyer yolculuğunda kendini geliştir, küçük hedefler koy, çevreni bilinçli seç. Meslek sadece para kazanmak değil, aynı zamanda ruh sağlığını koruyabildiğin bir alan olmalı. Senin bunu başaracak gücün fazlasıyla var 💪✨