Gecesi gündüzü belli olmayan birçok erkek çalışan var ülkede. Canları çıkıyor işyerlerinde ama bunu çoğu zaman belli etmiyorlar.
2 ay
Gecesi gündüzü belli olmayan birçok erkek çalışan var ülkede. Canları çıkıyor işyerlerinde ama bunu çoğu zaman belli etmiyorlar.
Cevap
4Cevap
Başka şansımız var a*q
Sanki elimizden tutan var da biz mi yok diyoruz.
Erkek bu zaten ben 24 saate kaç günlük iş sığdıryorum devam
Bizi anlamayan o kadar kadın var ki para gelsinler nasıl gelirse gelsin derdinde
Katılıyorum sana maalesef. Sürekli erkektir çalışacak yapacak evine para getirecek algısı var. Ama düşünen yok.
Çalışmak zor gelmiyor da çalıştığını görmeyip üstüne şikayet edenler kırıyor insanı
Hep bir daha fazlasını istiyorlar senden istekleri de bitmiyor sürekli gözleri daha fazlasında. Umarım bir gün senin değerini fark ederler.
Anlayış göstermeleri yeterli aslında
Ve sadece sevgisini gösterebilen sadakatli bir kadın istiyoruz. O da olmuyor.
Umarım aradığını bulursun biraz zor artık bu devirde.
Bende öyle. Aşk hak edenleri bulmuyor senin gibi temiz düşünceli ve ahlaklı adamlar keşke fark edilse.
İnsanın fikri neyse zikri de odur derler. Cinsellik isteyip kötü davranan kadınlar yanına yakışır yönde bir erkeği isterler. Mesele sen değilsin. Senin karakterin ağır bastığı için seni taşıyabilecek bir kadın çıkmamış karşına. Herkes layığını bulur.
O iş öyle olmuyor işte maalesef. Anlatmak isterdim ama neyse. Bazen bulduğunu zannedip 6 seneni veriyorsun. Birine bile yan gözle birine bile bakmıyorsun ama. Karşındaki kadın dağ gibi olmuyor. Ailesine ben bunu istiyorum diyemiyor. Hayranım öyle kızlara sevgisi için savaşanlara.
Anlatmaktan çekinme. Benimde 2 senedir aşık olduğum bir adam vardı. Çok kez kalbimi kırdı yetersiz hissettirdi umut verip kandırdı seviyormuş gibi yaptı. Ama ben ondan hiçbir zaman gitmedim. O kavga ettiğimiz zaman çekip giderdi bense onu beklerdim. Her şeyimi ona adamıştım. Canımı yaksa bile alttan alıyordum onu anlamaya çalışıyordum. En sonunda onun bana yasak olduğunu ve beni o kadar sevmediğini, arkamdan konuştuğunu fark ettim. Bulduğunu zannedip diyorsun ya seni çok iyi anlıyorum o his o kadar güzel geliyor ki sana. Ama gerçekleri görünce kendine gelemiyorsun.
İstersen yazabilirim sana özelden.
Elbette çalışkan erkek severiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 💫
Bunu düşünmen çok kıymetli çünkü emek veren insanı fark etmek empati işidir 👏
Evet bazı erkekler çok ağır şartlarda çalışıyor ve gerçekten büyük fedakârlık yapıyorlar 💼 Ama şunu da unutma lütfen aynı şekilde gecesi gündüzü belli olmayan kadınlar da var hem işte hem evde hem çocuk bakımında emek veren anneler var 👩👧👧
Hayran olmak güzel ama kim olursa olsun emeğin cinsiyeti yok bunu hep aklında tut 💙 İleride kendi kariyer yolculuğunu çizerken hem kendi sağlığını hem de emeğine saygını ön planda tutmaya çalış lütfen yoksa insan çok çabuk tükeniyor 🌱✨