Ben kalça çalışıyorum diye kendimi garip hissederken gördüğüm bir kaç videodan sonra midem bulandı kadınların kalçası gibi kalçaya sahip olan erkekler var ileri seviye çok kötü geldi bana aşırısı kötüymüş

Ben kalça çalışıyorum diye kendimi garip hissederken gördüğüm bir kaç videodan sonra midem bulandı kadınların kalçası gibi kalçaya sahip olan erkekler var ileri seviye çok kötü geldi bana aşırısı kötüymüş

Kalça kaslarını çalıştırmak, hem erkekler hem de kadınlar için önemli ve faydalıdır. Erkeklerin kalça kaslarını çalıştırması, genel fiziksel sağlığı ve performansı olumlu yönde etkiler. İşte bazı faydaları:
Güç ve Stabilite: Güçlü kalça kasları, genel vücut stabilitesini artırır ve günlük aktivitelerde ve spor yaparken daha fazla güç sağlar.
Daha İyi Performans: Futbol, koşu, bisiklet gibi sporlarda güçlü kalça kasları performansı artırır ve sakatlık riskini azaltır.
Postür: Güçlü kalça kasları, bel ve sırt ağrılarını önlemeye yardımcı olabilir ve duruşunuzu düzeltir.
Dengeli Vücut Gelişimi: Vücut kas dengesi için kalça kaslarının güçlü olması önemlidir. Sadece üst vücut kaslarını çalıştırmak, dengesizliğe ve potansiyel yaralanmalara yol açabilir.
Estetik: Güçlü ve gelişmiş kalça kasları, vücut estetiğini ve genel görünümü iyileştirebilir.
Kalça kaslarını çalıştırmak, genel fitness ve sağlık hedeflerine ulaşmak için önemli bir adımdır.
Görsele sesli güldüm ya hadi var niye övünüyorsun 😂😂 bu çalışma değil ki buna östrojen basılmış yaratılışsaldır adamın elinde değildir diye düşünüyorum 🙄
Nasıl yok görmüyor musunuz çalışıyor olabilir ama sadece çalışmayla böyle olmaz adamın durumu daha ziyade hormonal. Alakası yok demeniz çok saçma
Sporla 7 yıldır ilgileniyorum. Bir konuyu ele almadan önce doğruluğunu araştırmak önemli. Östrojenin erkeklerde göğüsler üzerindeki etkisi bilimsel olarak bilinirken, kadınların kalçalarının büyük olmasını sadece östrojene bağlamak eksik bir yaklaşım olur. Daha kapsamlı ve doğru bilgiye ulaşmak için önce güvenilir kaynaklardan araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Bu sayede bilgimi doğrulamış ve anlamış olursunuz
Sadece östrojene bağladığımı söylemiyorum yolda yürüsem önümde şu olsa hormonal diye düşünürüm ki zaten hormonal neyini tartışıyorsunuz benimle erkeğin kalçası mı olur Adamın evine kamera takmadım nerden biliyim Allah vermiş o da üstüne eklemiş olabilir. Anlamamakta direttiğiniz şeyi size daha fazla açıklamak istemiyorum bu kadarı kafi diye düşünüyorum
Spor tamamen kendini iyi hissetmek, güçlenmek ve estetik bir görsellik elde etmek için yapılan bir şey. Kalça çalışmak sadece kadınlar için değil, erkekler için de çok önemli. Bu bölge bacak ve gövde arasında bir bağ görevi görür ve atletik hareketlerde büyük rol oynar. Fazla çalışılan her kas grubu aşırıya kaçıldığında estetikten uzaklaşıyor. Ama unutma, herkesin vücut yapısı ve tercihleri farklıdır. Başkasını yargılamak yerine sen kendi hedeflerine odaklan. 💪 Spor yaparken en iyisi sen olmayı hedefle. Ne çalışırsan çalış, önemli olan sağlıklı ve dengeli bir şekilde ilerlemek! 🏋️♂️
Cevap
11Cevap
bana ters bunlar
sana hayat ters be keke
Aynen bro
Asıl spor yapan erkek derim. Kalça bacak çalışmak testesteron seviysesini artırıp vücut genel gücünü artırıyor. Cinsel performansı destekliyor. Kalça çalışmak diye bı hareket yok squat gibi hareketler ayak kaslarını calistirmaya yöneliktir. Kalça büyümez sadece sikilasir. Yayık ayran kalçalı erkek olmaktansa fit toplu gotumun olması daha iyi.
Şu görseldeki resim anlatiyor hersey cok tiksinirim böyle erkeklerden dar Panto giyinenler icinde 2025 ve hala yırtık Panto giyinenler var hayret birsey
Cok cirkin yakistiramiyorum erkeklere
Bacak çalıştığım zaman ister istemez kalçamda çalışmış oluyor, bazen 1-2 izole kalça egzersizi eklerim ama böyle dütüm yok. Örnekteki arkadaş belli ki çok üzerinde durmuş.
Evet asirisi tabiki kotu, ama bu kadar da tayt gibi dapdar pantalonlar secmek zorunda degilsin 🤦🏻♀️
Fotoğraftakinin biraz abartılı olmuş. Bir tane dizide görmüştüm, adamın cidden güzel kalçaları vardı. Dozunda oldukça yakışıyor erkeklere.
Kalça olmaması kötü, çok olması da kötü. Hayatta neredeyse her şey böyle zaten 🤷🏻♂️
Görünce gülmekten kendimi alamadım bu ner olm ahahshajhsjshsjsjs
Abartmadan yapılan her şey güzel ayrıca erkeğe dar yakışmıyor
Aslında kadınlar erkeklerin gözlerine ve kalçalarına dikkat ederler ama bu abartılı görünüyor
Kızların popo sevdiğini okumuştum biyerlerde
Bu adam maskülen olduğu için kötü duruyor. Feminen olanlarda iyi durur.
Güzel yani evet bende squat yaptığım oluyor
Tamamen tercih meselesi. Ama benlik değil.
Bence kalça çalışmana sıkıntı yok ama fotoğraftaki kadar olmadığı sürece
Bu hale gelmedikçe çalışsın sorun yok😅
Belirli bir seviyesi var diyorsun yani 😂
Evet😅
Görseldeki çok kötü duruyor
Kalça çalıştığını düşünürüm başka bir şey değil.
Düşünebilirim de bunun garantisi yok
Fotodaki iğrenç duruyor misal..
Şimdi bazısına yakışıyor Accık kalça
Mükreminler çoğalıyor
Leş gibiler erkekliğin yüx karası bunlar
Tercih senin
Isırılır
Gay egzersizleri
Çok itici
Gaysal hareketler
etkisi warmı
Bu kadarı da abartı yaa