Ne yapardınız? Çok konuşma fırsatınız yoksa resmi ve genelde kimsenin özel hayatından bahsetmediği bir yerse?
2 ay
Ne yapardınız? Çok konuşma fırsatınız yoksa resmi ve genelde kimsenin özel hayatından bahsetmediği bir yerse?
Kendi iş yerimden yola çıkacak olursam sıradan bir sohbetle bile tanışma fırsatı yaratılabilir "Merhaba, nasılsın, ne zamandır burada çalışıyorsun, görevin ne, buralı mısın, benim pek çevrem yokta haftasonu müsaitsen buluşup bir kahve içmeye ne dersin?" Gibi gibi ama bu kahve teklifini hemen yapma arada denk geldikçe konuş sohbet et belki o teklif eder etmezse sen edersin daha sonra. Hemen çok istekli görünme.
Canım genç arkadaşım, böyle resmiyetin tavan yaptığı ortamlarda flört işi gerçekten zorlayıcı olabiliyor 🙈 Ama imkansız değil 😉
Önce küçük ve zararsız adımlarla başla. Göz teması kur biraz gülümse selam vermeyi aksatma 😊 Sonra uygun bir anda çay kahve alırken “Sana da getireyim mi?” diye sorabilirsin. İşle ilgili minik sohbetlerden yavaş yavaş ortak noktalara geçebilirsin.
En önemlisi saygılı ve sakin ilerle. Onu rahatsız etmeden yoklayarak adım at. Kariyer yolculuğunda da ilişkilerinde de acele etmeden sağlam zeminde ilerlemek her zaman kazandırır 💼✨
Hiyerarşi var iş yerinde farklı bitirmeden olduğum için çay getireyim mi desem herkes bakar garip yorumlar
Haklısın, öyle ortamda çay teklifine herkes bakar 👀💼 Sen en iyisi göz teması, gülümseme ve kısa iş sohbetiyle yavaş yavaş ilerle, ortamı çok zorlamadan nabız yokla 😉📚
Cevap
2Cevap
MİT mensubu olduğunuzu düşünüyorum
Haha neden
Öyle bir anlattın ki ahhssh
Ama gerçekten öyle mit bile daha rahattır
Gzhshs
Mit daha rahat mı 🤣
Karayolları genel müdürlüğü mü neresi orası
Ölum en iyisi
Why
Öyle daha cazip