Ben yapım gereği sıcak kanlı güler yüzlü birisiyim. İş yerinde ilk haftadan herkesle muhabbetim oldu. Fakat ordan bir usta güler yüzümü biraz yanlış anlayıp geldi bekar olduğunu falan diyor ne alaka bugün mesafeli durdm. ya da onun çırağı var 15 yaşında çocuk diye samimi konuştm senin gbi benim kardeşim var demiştim, ergen çocuk gelip gidip her gün bir laf sokma çabasına girdi bana onu da anlamış değilim yaşı küçük diye konuşmuyorum. Mutfaktaki ablaya da yardım ediyordm sürekli sonradan benim işimmiş bu gibi kendi görevlerini üstüme yıkmaya başladı hatta yapmayınca azarlama haddini buldu ilginçtir ki. Ben insanlara hep güler yüzlüyümdür ama olmamak gerekiyor sanırım yanlış anlaşılmalar ve farklı durumlar oluşuyor, siz bu tarz olaylar yaşadınız mı, yaşadıysanız ne yaptınız?
Güncellemeler
5 ay
Gerçekten mahrem olmayan erkeğe davranışlarda dikkatli olunmasının neden istenildiğini şu an anlıyorum. Güler yüzlü olmak erkek dünyasında biraz ondan hoşlandın şeklinde algılanıyor
Bazı iq'su düşük beyinsizler iki güldün diye saf sanıyo.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
5 ay
Ben duygusal olarak oyle guvensizimki, ters bile degilim. Umarim ilerde benim gibi olmazsin. Asiri yanlizsin ama cokta ozgursun, birisi sana neden diye soramiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sadece merhaba der geçersin gadası
🙏
uzak durarak
Bazı iq'su düşük beyinsizler iki güldün diye saf sanıyo.
Ben duygusal olarak oyle guvensizimki, ters bile degilim. Umarim ilerde benim gibi olmazsin. Asiri yanlizsin ama cokta ozgursun, birisi sana neden diye soramiyor
Herkesle aynı derecede samimi olma bazıları ters anlar o yakınlık için mesafeliol
Herkese yüz verip sonra pişman olduktan sonra benim CV 😃
Ya aptal
Biraz soğuk ol değiş insanlık kıyafetini
Takip mesafesini korumazsan herkes sana çarpar! Dikkat!
Daha az samimiyet net tavırlarla
Kendi işini yap gerisine karışma
Yaşayarak öğrenmişsin
Tipik TR insanları
Maalesef
Salcali mi