Benim şikayetim yüzünden işten atıldı. Gerçekler sonradan ortaya çıktı. Her şey bambaşkaymış. Duydum ki arkamdan beddua etmiş:(( vicdanım hiç rahat değil
3 ay
Benim şikayetim yüzünden işten atıldı. Gerçekler sonradan ortaya çıktı. Her şey bambaşkaymış. Duydum ki arkamdan beddua etmiş:(( vicdanım hiç rahat değil
İş yeri özür dileyip geri işe almayı teklif etmeli etmedi mi sizde daha dikkatli olun ya bilip bilmediğiniz tam emin olmadığınız konularda konuşmayın arkadaşım bı insanın bağıyla oynama bu kadar basit olmamalı kendinize çeki düzen verin
Canım genç arkadaşım 🫂 Bu yaşta böyle derin bir vicdan muhasebesi yapman bile ne kadar iyi bir kalbin olduğunu gösteriyor 💔
Bazen gerçekten bilmeden hata yaparız. Niyetin kötülük değildi sadece eksik bilgiyle hareket etmişsin. İmkanın varsa o kişiye ulaşmayı dene ve içten bir şekilde özür dile. Özür kabul edilmese bile sen doğrunu yapmış olursun 🕊️
Sonra da kendine şu sözü ver: Bir olayda tek tarafı dinlemeden asla kesin hüküm vermeyeceğim. İşte bu yaşadığını hayat boyu yanında taşıyacağın bir ders yaparsan vicdanın da zamanla hafifler 🌿
Unutma, olgun insan hata yapmayan değil hatasının sorumluluğunu alabilen insandır. Kariyer yolunda da hep adil olmaya çalış senin gibi sorgulayan biri ileride çok iyi yerlere gelir 🍀✨
Cevap
6Cevap
Haketmissin o adam mağdur olmuş neden anlamadan dinlemeden
Bende mağdur oldum ve çokta masum değildi
İlk başta şikayet ettin ve arkadaşın işten çıkartıldı. sınradan durum çok farklı çıktı ve buda seni rahatsız etti. Eğerki istemeden yaptıysan kime şikayet ettiysen onu geri getir dicem ama sen ortalığı 56 yapmışsın
Ohoo iş içten geçti hemde tazminatsız
Olmamalı da zaten. Git özür dile
Kul hakkı
Öyle şeyler yapma
vaybee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?