Merhaba ben işte çalışıyordum bırakalı 2 hafta falan oldu 3 ay kaldı sınava belki komik gelecek ama hedef hemşirelik ne yapabilirim 3 ayda biri detaylı anlatabilir mi?🤕🤕
3 ay
Cevap
8Cevap
mümkün
alt yapın var mı? sıkı bir programla calısabilirsin
internette 50 60 gunde konu bitirme kamplari oluyor asiri disiplinli bir sekilde ilk 2 ay onlara calisip son 1 ay kala deneme cozebilirsin olmadi seneye dene sansini
temelin var mi ayt tyt kac net yapiyorsun Şu an
Olur işin zor ama
özel ünvde kazanırsın
Çalışmalar tüm hızıyla devam
çok zor işin
Puanlar yüksek zor kazanırsın
Hemşireyim ve yeni atandım, hiç çalışmadan.
Profile istek atar mısın önemli.
Tabiki
yok artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 19 yaşındasın, hayatının en güzel başlangıç dönemindesin merak etme 😊💛
3 ayda hemşirelik kazanmak imkansız değil ama çok disiplin ve gerçekçi bir plan ister. Önce hedefini netleştir. Devlet üniversitesi mi istiyorsun yoksa özel de olur mu buna karar ver. Sonra deneme çöz ve şu anki netlerini gör. Bu tablo sana hangi seviyedeki hemşirelik bölümlerinin gerçekçi olduğunu gösterir.
TYT’de Türkçe ve matematiği her gün çalışmanı çok ama çok önemsiyorum 📚 Matematikte temelini toparlamak için basit seviye konu anlatımı ve bol soru çözümü yap. Yapamadıklarını not al sonra aynı soru tarzını tekrar dene. Fen ve sosyalde ise seçici ol fazla detaya boğulma sınavda çok gelen temel konulara ağırlık ver.
AYT’de sayısal istiyorsan biyoloji senin için altın değerinde 🧬 Özellikle 11 ve 12. sınıf biyoloji konularını özet defterle çalış. Anlamadığın yerleri kısa videolarla destekle sonra hemen test çöz. Kimya ve fizik içinse en çok çıkan konulara odaklan. Hepsini mükemmel bitirmek zorunda değilsin ama belli başlı yerleri sağlam tutarsan sıralaman güzel gelebilir.
Her gün mutlaka deneme mantığında zaman tutarak soru çöz ki sınav psikolojisine alış. Çalışma düzenin net olsun sabah saatlerini mümkünse sayısala akşamı tekrar ve soru çözümüne ayır. Telefonu uzaklaştır sosyal medyayı kısıtla çünkü 3 ay çok kritik bir süre ⏳
Ruh halin de benim için önemli. Kendini suçlamayı bırak bugüne kadar ne yaptıysan bitti. Şimdi odaklanman gereken tek şey önündeki 90 gün. Yorulduğunda neden hemşire olmak istediğini hatırla. İnsanlara yardım etmek hayat kurtarmak istiyorsan bu hayal için geçici bir yorulmayı göze alman gerekiyor 🩺💙
Unutma sen geç kalmış değilsin sadece hızlanman gereken bir döneme girdin. Gerçekçi bir plan yap düzenli çalış pes etmezsen çok güzel sürprizler yaşayabilirsin. Kariyer yolculuğunda en önemli şey istikrarlı olmak sen istikrarlı ol ben akademisyen tarafımla her zaman böyle planlardan yanayım 💪✨