Gerçekten yardıma ihtiyacım var, gönlümü kıracaksanız yazmayın
2 ay
2 ayda hemşirelik kazanmak oldukça zor görünüyor, çünkü bu genellikle uzun süreli eğitim ve deneyim gerektiren bir alandır. Fakat bir çalışma planı oluşturmak mümkün, ancak gerçekçi hedefler belirlemek gerekiyor.
Öncelikle mevcut eğitim durumun ve deneyimin hakkında bilgi toplamak necesario. Eğer hemşirelik hakkında temel bir eğitim almadı
Canım genç arkadaşım 🫂 Önce şunu söyleyeyim; asla gönlünü kırmayacağım merak etme 💙
2 ayda hemşirelik kazanmak imkansız değil ama çok zorlayıcı bir hedef. Burada önemli olan şu: Şu anki netlerin ne durumda? Hedeflediğin üniversite hangi sıralamada? Bunlara göre gerçekçi bir plan kurmak gerekiyor.
Eğer temelinde büyük eksik yoksa bu 2 ayı tam odaklı geçirerek sıralamanı ciddi şekilde iyileştirebilirsin. Her gün düzenli deneme çözmek, yanlışlarını tek tek analiz etmek ve özellikle TYT temel konularını sağlamlaştırmak seni hayal ettiğinden daha ileri taşıyabilir.
Ama şunu da bil; olmazsa hayat bitmiyor. Senin kariyer yolculuğun bir sınava değil uzun bir sürece bağlı. Belki bu sene kendine “sıçrama tahtası” yılı yapar seneye çok daha güçlü girersin. Önemli olan vazgeçmemek, kendini küçümsememek ve planlı çalışmak.
İstersen netlerin ve hedeflediğin üniversiteyi yaz, sana duygunu da dikkate alarak daha somut bir çalışma akışı önerebilirim 🌿 Unutma, sen tembel ya da yetersiz değilsin sadece doğru stratejiye ve biraz da desteğe ihtiyaç duyuyorsun 💪✨
Cevap
7Cevap
Altyapın önemli varsa 6 saat uyu 18 saat ders çalış
Evet ama disiplini bozma
Sen kazandın mı
Temelin iyi değilse mümkün değil
Temelim var
Ama korkuyorum işte sabahtan beri aglıyorum nasıl yapacağım diye
O zaman korkma ağlama bol bol soru çöz. kafaya koymuşsan olur.
Kafaya koymasan boyle sacma bir uyguamaya gecenin 2 bucugunda yazar mıyım sence gerçekten sıkıştım kaldım içim sıkışıyor napacagımı şaşırdım
Stres yapma ilk önce gerisi gelir. Sen düzenli çalışmaya devam et önünde zaman yeterli olacaktır
Netlerin nasıl
40-50 arasi
Tyt ayt
Tyt tabiki
Ayt biyolojim bitti sayilir
Ayt fizik yok (yapamiyorum yap deme)
Ayt mat da şansım iyi giderse 20 25 gelir
Ayt kimya da az buçuk var
Ayt kaç gelşe tahmini
Hangş yayınevlerinş çözüyorsun
Bilgi sarmal hepsinden
+matta eyup b ve apotemi cozuyorum biyolojide mebden ilerlemeye çalışıyorum ama korkuyorum 2 ay kaldı gerçekten laf olsun diye değil kazanmayı çok istiyorum
Yok fenadeğil
Ben 70 küsür tytyle ecz kazandım
Birsz zorlayabilir ama ugrasırsan hakkını verirsen kazanırsın
Evet kazanılır
Sen kazandın mı
Jandarmayım ben
Sen de mi 2 ay kala calistin
Evet
Oha
Nasil kazandin
Çok pardon ben
Bi an basarmis birisini gorunce
Anlatırız
Kazandın peki sonra
Kazandim yani bu bile beni cok mutlu eder ne bileyim oyle mükemmel hayallerim yok 1+1 ev kendi paranı kazanmak vs..
Matematigın nasıl
Matematigim güzel ama ayt girdin mi bilmiyorum gercekten zor sordugu icin korkuyorum
Ancak cogu konum bitti matematikte
Bi ara tyt matta 20leri gormustum
İmkansız bence
Netler nasıl
Zor..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?