Hemşirelik okuyorum, sevgilim kuryelik yapıyor; aile farkı yüzünden ayrılmalı mıyım yoksa kalbimi mi dinlemeliyim?

Hayat şartlarımız ilk başlarda aynıydı ikimizin de durumu kötüydü sokaklarda beraber büyüdük fakat benim ailem tutumlu onun ailesi gün bulup gün yerdi hâlâ da aynılar benim ailem her kardeşime birer tane ev miras etmek için hepimize ev dizdi sıra bana geldi ve ben hemşirelik okumaya başladım kendi şehrimdeki bi özel okulda sevgilim ise hayat şartlarından dolayı 11. Sınıfta motor ehliyeti alıp kuryelik yapmaya başladı gözüm yükseklerde değil seviyorum düğün felan da istemiyorum ama ailemdeki herkes onun dengim olmadığı geçim süremeyeceğimizi söylüyor sevgilim ise canla başla çalışıp para biriktiriyor gerekirse benim evimde yaşarız üniversiteye gitmeme karşı değil aksine iyi yerlere gelebilmemi çok istiyor ben yapamadım sen yap güzelim benim diyor ben ona bişey almamasını para biriktirmemiz lazım dedikçe her ay çiçeğimi özel günümüzde hediyemi unutmuyor ben de pahalı hediyeler alıyorum her özel günümüzde ona sizce insanları kulak arkası yapmalı mıyım bizden olur mu
Hemşirelik okuyorum, sevgilim kuryelik yapıyor; aile farkı yüzünden ayrılmalı mıyım yoksa kalbimi mi dinlemeliyim?