Patron beni başından mı savdı yoksa gerçekten muhasebe stajı için şansım var mı?

4 aydır özel bir markette kasiyer olarak çalışıyorum. Bugün patronum ofiste otururken konuşmak için gittim. Dedim ki ben biliyorsunuz diplomalı işsiz bir insanım fakat kabiliyetim oldukça yüksek ve başladığım işte odaklanırsam atılım yaparsam işi hemen kapıyorum dedim kısacası kafam zehir gibi demeye getirdim. Ve eğer uygunsa haftada bir gün iznim var o günümü de sizin muhasebede staj yaparak geçirmek istiyorum dedim. Fakat patronum şu an için bir muhasebe ihtiyacımız olmasına rağmen muhasebecilerimiz eğitim vermek için yeterli vakte sahip değil dedi. Gerekli güveni vermen lazım kısacası şimdi olmaz ama ilerisi için de söz vermemekle birlikte olabilir düşünülür dedi. Ben çıkarken de sen akıllı bir insansın ne demek istediğimi anlamışsındır dedi. Gereken cesareti gösterdim ama benden kendimi kanıtlamamı istiyor. İşimi gereğince yerine getiriyorum ve daha ne yapabilirim sizce?

Patron beni başından mı savdı yoksa gerçekten muhasebe stajı için şansım var mı?