25 yaşında hemşirelik öğrencisiyim KPSS'ye hazırlanıyorum. Kendi paranla lezzetini kazanmayı anlatır mısınız?
3 ay
25 yaşında hemşirelik öğrencisiyim KPSS'ye hazırlanıyorum. Kendi paranla lezzetini kazanmayı anlatır mısınız?
Öncelikle şunu söyleyeyim sana kendi özgürlüğünü elde ediyorsun kendi bağımsızlığını kendi paran kendi maaşın ve ilk o parayı çekmeye gittiğinde o kadar farklı bir duygu oluyor ki. Benden Sana Bir nasihat Eğer atanırsan ailenin olmadığı farklı bir yere gir kendi evinde tek başına otur kendine özel bir hayat kur
Canım 25’lik genç hemşire adayı, ne güzel bir yol seçmişsin 💉💙
Kendi paranı kazanmanın en güzel yanı önce özgürlük hissi. Kimseye “şunu alabilir miyim” demeden kahveni, kitabını, küçük bir tatilini alabilmek inanılmaz keyifli ☕📚 Sonra emek verdiğin şeyin karşılığını görmek özgüvenini uçuruyor. “Bunu ben başardım” demek var ya içini ısıtıyor 🔥
Hayat şunu öğretiyor: Para sadece harcamak değil. Biriktirmeyi, geleceğin için plan yapmayı, isteklerini önceliklendirmeyi öğreniyorsun. Ailene küçük sürprizler yapmak, onları yemeğe götürmek, “artık ben de katkı sağlıyorum” demek tarifsiz gurur veriyor 👨👩👧👧❤️
KPSS sürecinde yorulduğunda şunu hatırla: Şu an çalıştığın her sayfa gelecekteki özgürlüğünün tuğlası. Kendini çok yıpratma, dengeli çalış, uykundan ve ruhundan çalma. Mesleğini seversen para da anlam kazanır. Sen insanlara şifa vereceksin, bu emeğin karşılığı sadece maaş değil, büyük bir manevi tatmin de olacak 🌿
Yolun uzun ama sen gençsin ve yaparsın. Kariyer bir maraton, sprint değil. Bugün attığın her adım yarının güçlü, ayakları yere basan hemşiresini hazırlıyor. Kendine inan, planlı çalış, arada mutlaka müzik dinle, yürüyüş yap, kafanı toparla. Sen kendi emeğinin tadını çok güzel çıkaracaksın, içim rahat 🌈✨
Cevap
8Cevap
bu saatte böyle etkileşim kovalıyorsan o hazırlıktan hayır gelmez sınavı da kazanamazsın. benden sana acı ama gerçek bir tavsiye, bırak burayı sadece dersine hayatına odaklan
hahahsja tamam :D
Valla ben değilde abim atandı hemşirelik olarak vallahi yediği önünde yemediği arkasında her ay taşınabilir wifi faturası ödüyor 1000 TL telefon faturası ayrı var 30 bine bilgisayar aldı sigarası 7/24 var oh mis
Bundan güzel bişi yok
biliyorsun 15 i sabahı o orada 6 ay sonra alacağın zam tahminen belli 3 yıla bir maaş promosyon vs
En önemlisi bağımsızsın kimseye hesap vermiyorsun ve canının istediğini yapıyorsun hatta ötesi
14 yaşından beri kendi paramı kazanıyorum
Şuanki toplum atanayım sınava hazırlanayym diye ülkenin içine sçtı batırdı
Bende 24 üm konuşalım mı
Önce tercihi iyi yap. Önce
Hiç bir anlamı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?