Kahve teklif ettim. Bu kızla daha olmaz sanırım
Bu kızdan hiç olmaz, salla
Görüşte yazicam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Boşbeleşler kendilerini bir şey sanıyorlar sohbet etmeye bile gelmiyorlar egolarından ve havalarından geçilmiyor beklentileri çok aşırı yüksek salla başka kızlar ile konuş biliyorum öyle tipi kanka ayağına geliyor ağzından iş arkadaşı kanka eksik olmuyor plaza kızlarından olmaz gün boyu abartılı giyinip yaw he düşürme derdindeler paso para yiyorlar
Bir de bunun üstüne şikayet ederse bana yazdı die napcaz bakalm😅
bir şey olmaz kanka ss al sadece kahve içmeye davet etmişsin birde o arkadaşın telefonu incelensin kimlere popiş ünü vermiş araştırılsın
Ss almadım. Sildim mesajları. Alt tarafı kahve içelim dedim zaten. Ki bunuda ss alıp insan kaynaklarına gösterse ne olabilirki.
bir şey olmaz millet uğraşmaz ki zaten öyle bir şey yapsa kendi adı çıkacak millet sevmeyecek zaten yapamazda sen merak etme
İnşallah olmaz. Etimle kemigimle nefret ettim her şeyden daha bu sondu zaten
Gardaşım seni çok iyi anlıyorum onlar böyle yüksekten kasıyorlar beklentileri yüksek yaşı geldi mi millet obje gözü ile baktı mı iş işten geçmiş olacak o* lar insanın sinirini bozuyorlar gelip kuyruk sallıyorlar millet konuşmaya geldi mi bir kendini beğenmeler havalar sanki nedir
Şimdi ' R ' yaptı. Bana kızgın mısın diyor isyerinde o gün morali çok bozukmuş. . İlgilenmeyin bakmayınca afalladı
Canım genç kardeşim 😊
“Sen benim iş arkadaşımsın” cümlesi genelde nazik bir mesafe koyma cümlesidir 😅 Büyük ihtimalle romantik olarak düşünmüyor. O yüzden bu kızdan bir şey çıkmaz gibi duruyor, ben “Bu kızdan hiç olmaz, salla” şıkkını seçiyorum ✅
Sen kendini üzme, işyerinde zorlamaya devam edersen ortam iyice gerilebilir. Senin enerjini daha çok değerini gören birine sakla 😉 Kariyerinde de ilişkilerinde de sınır koymayı bilmen çok önemli. Hem profesyonel kal hem de kendine güvenmeye devam et 💪✨
Cevap
4Cevap
Görende sanki kuzen yeğenler de akrabalar sanacak, boş ver aga böyle burnu hava ve kibirli kızları sal gitsin. Bi hayır gelmez bundan..
her gün gördüğün kızı wp den yazarsan tabi red yersin yanına gidip konşasdın
Haklı ama tekrar dene ilerleyen zamanlarda
Bende daha geri dönüş olmaz. R yapmam. Kendisi istese bile bu mantık olarak beni B planina atmış demektir. Kimsenin b planı olmam
O da senin tercihin
Evet reddetmis
Aslında bahane, beni reddetti
Yuz vermiyorsa gerek yok hacı bak yoluna
Yüz verir gibi yaptı. Spor salonu degistircem dedim. O bende yazilicam dedi. Muhabbet ediyorduk işte 😅 simdide iş arkadaşı olduk
Olmaz evet
İş bahane
İşle aşkı karıştırmıyor işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?