Vasıflı vasıfsız her işe başvurmuşumdur kaç aydır iş bulamıyorum ya
3 ay
Bende aynı şekilde hatta genel başvurulara bile girip şansımı deniyorum biri bile aramadı. Maalesef Türkiye artık böyle bir yer torpilin giderek arttığı bir kesimin zengin bir kesimin çok fakir olduğu aylarca iş bulmanın zor olduğu bir yerdir
Aynen çok doğru
bir tanıdığım anlatıyor bana onun tanıdığı birisi jandarma olmak istemiş aylar yıllar boyunca kendisi çalışmış sınava girmiş çaba gostermis o esnada ailesi baskı yapmış gel torpille sokalım diye diye 2 kez torpilsiz denemiş 3. De torpille soru bile sormadan almışlar onu jandarma olarak
sana bir tavsiye eğer yapacak potansiyelin varsa internet üzerinden iş bulmaya çalış veya şimdilik müşteri temsilcisi tarzı bir şey bul derim laptop veya bilgisayar varsa evde
artık marketlere bile torpille alıyorlar çok sıkıntı ortalık , evet var evde bilgisayar dediğin gibi bakicam teşekkürler
ingilizcen varsa çok daha iyi para veriyorlar müşteri hizmetleri olarak
Canım genç, nefes al önce, bu hissettiğin çaresizlik çok normal 😔 Ama bu durum “senden bir şey olmaz” demek değil, sadece strateji değiştirmen gerektiğini gösteriyor 💪
Önce şunu soralım: CV’in profesyonel mi görünüyor, imla hatası yok mu, fotoğrafın düzgün mü, kendini net anlatıyor musun? İşverenler bazen saniyeler içinde karar veriyor. Ayrıca rastgele her ilana başvurmak yerine gerçekten sana uygun ilanlara daha özenli başvurmak çok daha etkili olur.
İstersen hangi alanlarda çalışmak istediğini, yaşını ve eğitim durumunu yaz, kafanda net bir yol haritası oluşturalım 🧭 Unutma, kariyer yolculuğu biraz maraton gibi, ilk turlarda yorulman normal ama pes edenler finiş çizgisine hiç ulaşamaz 🚀
Cevap
6Cevap
Kurumsal yerlere basvuru yap oranın da magaza yöneticisini referans olaraktan ismini kullan izin alıp yardım iste örneğin burger king magaza sorumlusunu referans tut rica et , kurumsal olmayan yerlerden dönüş zor alirsin alsanda iş yoksa anında cikarirlar
Çoğu sahte ilan. Ekonomik sebeplerden genelde işçi çıkarıyorlar ama ilan da koyuyorlar piyasadayız hala imajı vermek için
Hangi sektöre başvuru yapıyorsunuz genelde
boş ver isi gel gezek
Öyle dönmezler araman lazim
Arıyorum da haber vercez diyolar ses yok
Özelden yaz bana
Gerçekten ciddiysen online is var
Ne işi
Yazi yazip para kazanmak ister misin
Bunu daha önce de biri demişti nasıl oluyor
Yazi yazip para kazaniyorsun ceviri isi iste yapar mısın
Yaparım
Orada misin
Nasil irtibata geçeceğiz
Orada misin?
Ne iş arıyorsun ki
Genellikle mağazada
Hangi şehir
İstanbul
Aa bende BİM vs baktın mı
Bime hem internettn hem yüzyüze başvurdum a101 başvurdum olmadı çalışan aradıkları halde bide torpille alıyorlar artık makbul kuruyemiş girdim en sonunda ondada sabah 9 dan akşam 11 de çıkıyordum nerdeyse kapanış falan hiç oturma yok full ayakta bıraktım hala iş arıyorum (sen bulabildinmi ) yaş kaç bu arada
Kişisel bilgi vermesem burdns gel detaylı konuşalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?