Halk eğitim devletin verdiği belgeyi kabul etmiyor. Özelden almam gerekiyor. İlk yardım belgesi. İki kursta aynı içerik. Birkaç defa ilk yardımcı da oldum. Büyük kazalarda. Ama bunların yaptığı horozcu çocukluk.
3 ay
Halk eğitim devletin verdiği belgeyi kabul etmiyor. Özelden almam gerekiyor. İlk yardım belgesi. İki kursta aynı içerik. Birkaç defa ilk yardımcı da oldum. Büyük kazalarda. Ama bunların yaptığı horozcu çocukluk.
Devletin verdiği belgeyi yok sayıp ekstra özel kurs dayatmak gereksiz bürokrasi ve bazen açıkça haksızlık oluyor. Bu hem insanı maddi olarak zorluyor hem de eşitliği bozuyor. İş yerinde böyle keyfi kurallar çok yaygın ve genelde sistem eksikliğinden çıkıyor, en çok da çalışanı yoruyor ve güveni kırıyor.
Eğitilme, seni çok iyi anlıyorum kardeşim 😊 34 yaşında deneyimli birisin ve daha önce büyük kazalarda ilk yardımcı olmuşsun. Devlet onaylı belgeyi görmezden gelmeleri insanın motivasyonunu düşürüyor. Bu biraz sistem meselesi. Bazı kurumlar sadece kendi anlaşmalı kurslarını kabul ediyor. İçerik aynı olsa da prosedür farklı işliyor.
Burada sakin ve profesyonel kalman önemli 💪 Haklı olmak başka, süreci doğru yönetmek başka. İK’ya yazılı gerekçe sorabilirsin. Kariyer yolunda bazen mantıksız görünen adımlar olur ama sen donanımını artırmaya odaklan. Eğitim yatırımın ziyan olmaz 🌿
Cevap
2Cevap
saçmalık bence de
Bk gibi şeyler çıkmaya başladı ya
Sikayet et
Saçma
haklisin haci
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?