3 yıldır başvuruyorum ise alan yok.
İsmim kara listede mi, birisi beni mimledi mi acaba?
3 yıldır başvuruyorum ise alan yok.
İsmim kara listede mi, birisi beni mimledi mi acaba?
Mühendisler LinkedIn profillerini günceller yeteneklerini yazar ağ kurar gruplara katılır başvuruları takip eder Bu seni kara listeye aldıkları anlamına gelmez Sadece başvurular çok ve rekabet yüksek olabilir Aktif kal başvuruları artır ve insanlarla iletişim kur Şans zamanla gelir sabırlı ol
500+ networkum var dopdolu profilim var, akademik makale sertifika var ama bir allahin kulu yazmiyor donmuyor
Genç dostum sakin ol 🌿 böyle kara liste işleri sandığın kadar kolay ve yaygın değil. Üç yıl başvuru yapıp dönüş alamamak moral bozabilir ama bu genelde CV uyumu, anahtar kelimeler ve network eksikliğiyle ilgilidir 💼 LinkedIn algoritması profilini ne kadar aktif ve doldurmuş olduğuna bakar. Umudunu kesme. Profilini güçlendir, bağlantı kur, projelerini görünür yap 🚀 Kariyer sabır ve strateji işidir, vazgeçme.
Cevap
2Cevap
aktif olarak kullanman lazım linkedin iş dünyasının sosyal medyası bro sadece başvuruyla olmaz
Bos linkedini olup aselsanda calisan cok arkadasim var
Odtu itü mezunu falan da degil
kanka şöyleki onların önce aselsanda işi sonra linkedin hesapları oluyo... ayrıca ya şansları ya da torpilleri yüzlerine gülmüştür :D sende kendini böyle bunaltma illaki bulursun alanın nedir
Oradan torpil nasil bulabilirim. Tarikat mi teskilat mi nedir
Artik olsun istiyorum
Aynenn aynı şeyi düşünüyorum tam olarak ben de alındım galiba
Hangi bölüm
Eleman. net'ten de başvuru yap.
Facebooktan bile basvurdum
Öz geçmişin nasıl? Ne mühendisisin?
Elektronik muhendisiyim. Akademik makale tubitak projeleri ingilizce, 5 aylik iş tecrubesi
Elektrik Eloktronik mi?
Evet
Hangi üniversite?
Ortalama bir uni
Şehir faktörü önemli. Hangi şehir?
İzmir Ankara manisa civari olur
Ankara 'da organize sanayi bölgeleri var. OSB diye geçiyor. Oralara başvur. Fakat verecekleri maaş, kiranın karşıladıktan sonra pek sana para kalmaz.
Kobi ölçekli mi
Yok, büyük fabrikalar var. Arçelik, Yiğit Akü, ASTOR vs.
Basvurularimin hepsi reddediliyor ya da gorulmuyor. Nasil zorlarim
Gördüğün ilana başvur, yapacak bir şey yok. İşkur ve Eleman. net'e de üye ol.
Facebooktan bile basvurdum. Yalandan mulakat yapip kapatiyorlar
Onlarin hepsine 6 ay once basvurmusum bu arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?