3 yıldır işsizim artık bildiğimi unuttum. Yaşıtlarım 3. yılında ben daha dönüş bekliyorum
3 ay
3 yıldır işsizim artık bildiğimi unuttum. Yaşıtlarım 3. yılında ben daha dönüş bekliyorum
27 yaşında ilk işe başlamak geç sayılmaz Kariyer başlangıç zamanı kişisel ve eğitim süresine bağlıdır EEM mezunu olarak iş bulma süreci değişebilir Öz güven ve güncel bilgi önemli Staj ve sertifikalarla deneyim kazanmak iş şansını artırır Sabırlı olmak ve aktif başvuru yapmak gerekir
Genç dostum, önce şunu bilmeni isterim 🌿 27 yaş kariyer için asla geç değil. EEM zor ve değerli bir bölüm. Üç yıl boşluk seni değersiz yapmaz. Sadece motivasyonunu biraz yormuş olabilir. Bildiklerini unuttum diyorsun ama bilgi sandığından daha dayanıklıdır 📚✨ Biraz tekrar ve küçük projelerle hızla geri gelirsin.
Şu an moralin düşmüş olabilir. Kendini yaşıtlarınla kıyaslama 😊 Herkesin temposu farklıdır. Küçük adımlarla başla, staj da olsa teknik bir işte yer al. Kariyer yolculuğu maraton gibidir, önemli olan pes etmemek 💪🚀
Cevap
5Cevap
Neden karamsarsın yaşın neyi var allah aşkına
3 yil once lisanstan mezun oldum. O sirada master yapiyordum ama is bulamadim
Daha genc yeni mezun aliyorlar artik
Umutsuzluk kapılma dua et önüne bak hiç bir şey için geç değil 🙂
29 yaşında arkadaşım ikinci üniversite olarak bilgisayar müh okudu. şu an çok güzel bir yerde çalışıyor
Nasil buldu isi
Ben basvuruyorum heryere donen yok
Kariyer. net LinkedIn.
Oradan is bulunabiliyor mu? Ben de basvuruyorum ama hala issizim. Anca maas beklentisi doldurtuyorlar
İk cı arkadaşlarım da ordan buluyor.
Elden cv vermek için anca bakan torpili falan lazım
Aklim almiyor oradan is bulanlara. Nasil bir cv le giriyorlar. Ismim kara listede mi acaba nasil ogrenebilirim
Değildir ya.
Tecrübe yoksa. Eğitim sertifika vs ile doldurabilirsin
Yeni mezunlarda pek bir şey bildiği söylenemez
Ama mezun oldugu gibi buluyor hepsi
Eem için zor biraz pek iş olanağı olmuyor çok fazla mezun var
Kendi donemimde tek issiz benim
Sana denk gelmiş ben çok işsiz eem tanıyorum iş bulanlarda düşük maaş alıyor kendini hırpalama bunun için
geç olsun güç olmasın
Bu da ülkenin adaleti
Geç değil ama bundan sonra geç oluyor.
bilemiom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?