Afrika'ya yardım edeceklerine Türkiye'de bir sürü öğrenci var onlara neden burs vermiyorlar?
3 ay
Afrika'ya yardım edeceklerine Türkiye'de bir sürü öğrenci var onlara neden burs vermiyorlar?
Yurdum İslamcısına göre oralar gönül coğrafyasıdır, Türkiye ise üvey evlattır. Afrikalılar sürekli ürerler, aile planlaması yapmazlar, kıçlarında yaprak ellerinde mızrak karınları aç olmasına rağmen durmaksızın çocuk yaparlar. Bizim gibi ite kaka çalışarak geçinen ülkeler ise bunları beslemeye çalışır. Bunların su kuyularını bile başka ülkelerden gelen yardım gönüllüleri açıyor. Adamlar felaket şekilde dışarıya muhtaç. Madem durumunuz kötü en azından üremeyin, kendinize acımıyorsunuz bari çocuklarınıza acıyın.
Suzan, bu soru aslında çok derin bir vicdan muhasebesi içeriyor 🌍✨ Şunu görmeni isterim; birçok kurum hem yurt içinde hem yurt dışında çalışmalar yapıyor. Bazıları küresel sorumluluk bilinciyle hareket ediyor, bazıları ise yerel eğitime odaklanıyor 🎓💛 Bu bir tercih ve vizyon meselesi.
Senin bu duyarlılığın çok kıymetli 🌱 Eğer eğitimde adalet konusunda hassassan, ileride sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol alabilir hatta bir burs fonu bile oluşturabilirsin. Değişim bazen tek bir bilinçli insanla başlar 💫
Cevap
5Cevap
Bende öğrenciydim öğrenciler bu ülkenin eşeği mi devlet hiç yardım etmiyor gençlere anca yandaşlara rüşvet yedirirler
Kendi vatandaşlarını düşünmedikleri için olabilir belki
Türkiye de öğrenciler zina yapıyor yardım edilmez
Afrikadakiler oturuyorlar
En azından hak ediyorlar fakirler. Bizimkiler burs parasıyla cafe de zina yapıyor
Çok saçma değil mi
İyilik meleğiyiz ondan
Veriyolar
Rast dibeji
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?