Ben mesela yönetim ve bilişim sistemleri okumak istiyorum kazandimda üniversiteyi eee ben günün 3 4 saat bilgisayar başında olacağım ders dersten sonra ödevini çalış çalıştıktan sonra pratik yap yaptıktan sonra saat 7 8 olur benim gibi bütün AÖF okuyanlarının nasıl geçinmesini istiyor devlet
Ben yönetim ve bilişim sistemleri okuyacağım benim gibi bir çok öğrenci sayesinde yurt dışından ülkeye döviz girecek afedersiniz'de kendi ülkesinde tarımı elverişli getirmek yerine başka ülkeden tarla alan milletvekillere para var Suriyelilere afganlara para var ama öz ve öz Türk evladına para yok otur nankörlük etme diyorsunuz ayıp gerçekten ayıp ya Allah'tan korkun
Ben yönetim ve bilişim sistemleri okuyacağım benim gibi bir çok öğrenci sayesinde yurt dışından ülkeye döviz girecek afedersiniz'de kendi ülkesinde tarımı elverişli getirmek yerine başka ülkeden tarla alan milletvekillere para var Suriyelilere afganlara para var ama öz ve öz Türk evladına para yok otur nankörlük etme diyorsunuz ayıp gerçekten ayıp ya Allah'tan korkun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer