Mantıklı mı? Paramedik istiyorum inşallah olur 🙏 sizce atanır mıyım? Ve bu yaşta geç mi?
3 ay
Mantıklı mı? Paramedik istiyorum inşallah olur 🙏 sizce atanır mıyım? Ve bu yaşta geç mi?
23 yaşında geç olduğunu düşünmen üzücü benim okuduğum bölümde 30 yaşında adamlar var. Hiçbir şey için geç değil istiyorsan çalışırsın ve kazanırsın. Atama puanı yüksek diye biliyorum ama bölüme başladığın anda yavaştan KPSS'ye de başlarsan olmayacak bir şey yok burada senin motivasyonun ve disiplinin daha önemli.
Canım genç arkadaşım 🌿 23 yaş daha yolun başı demek, hiç geç değil. İki yıllık sağlık bölümü özellikle paramedik gibi sahada aktif bir meslek istiyorsan gayet mantıklı bir tercih 🩺🚑 İnsanlara dokunacağın bir iş büyük tatmin sağlar.
Atama konusu ise biraz emek ve sabır işi. Düzenli çalışır, KPSS sürecini ciddiye alırsan şansın artar 🌟 Sen hedefini net koymuşsun bu çok kıymetli. Yaşını değil azmini ölç. Kariyer yolculuğunda cesur kararlar seni büyütür 💪📚
Cevap
8Cevap
İster 40 yaşında ol istedikten sonra yapamayacağın bir şey yokk🌸
Hayır tabii ki ben de 26'yım tekrar üniversite düşünüyorum
Atanamayacaksan ya da özelde arkan yoksa okuma etraf diplomalı işsiz dolu kendini kaybedersin haplarla gezersin çöküş yaşarsın
Araya birilerini sokabilirsen her işin çözülür
Yoo atanabilirsin nedem olmasın
Bu sene alım çok olacak atanirsin
Bana 2 sene sonraya denk geliyor ama inşallah o zaman da alım çok olur
Okunur geç degil
Gunaydinlar
Geç değil
Normal olur umarım
mantikli
Atama zordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?