1.5 senedir yks kasıyorum geçen sene deneme olarak girdim sıralamam 68k sayısaldan gelmişti. Bu sene bir daha gireceğim.
Doktorluk hep hayalimde olan bölümdü, şu an bambaşka bölüm okuyorum ama inanin aklım hala doktorlukta
sizce 25 yaş tıp için geç mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gec degil 30 yasinda bitireceksin (31 işte) 30 yaş ne ki. Asistan doktor olarak başlarsın. Arastirma hastanelerine. Uzmanlik yapmak istersen yaparsin
50 yasinda bu fakülteye giren insanlar var. Gec falan değil.
istemediğin bir bölümdense istediğin bölüm için çalışman amacını bilmen çoğu kişide olmayan bir lütuf. umarım kazanırsın.
Tabikide geç değil 🎀💓her şey gönlüne göre olur inşallah
Çok geç dürüst olmak gerekirse
neden geç? hangi koşulda?
yani evlilik için geç olur onun dışında bir geçlik durumu yok bence
Evliğiliği boş ver okulu stajı bitirip doktor olduğunda tabi hiç sınıfta kalmazsın 34 yaşında olacaksın
evet bunu biliyorum. Yani mesela abim 3. üniversitesini okuyor
bak söyle deyim ortalama 80 yıl ömrüm var bunun 50 senesini sevmedim mesleği mı yapayım ya da 10 senemi daha alsın 40 sene mutlu mu olayım?
Bu zamana kadar kazanamadığın içinmi gitmedin yani 8 yıl mezuna mı kaldın eğer öyleyse kusura bakma ama sen tıpı 20 senede bitirirsin
üniversite okuyorum zaten veterinerlik okuyorum 3. sınıfım
Hee ozaman tamam peki neden veteriner olmak istemiyorsun oda bir nevi doktorluktur
üniversite okumadımı kim söyledi
içimde hep doktorluk kalıyor yani 2 sene kendimi zorladım. ailemde kendini zorla dedi ama olmuyor aklima ona gidiyor
Ozaman ne istiyorsan onu yapmalısın şu an ayt de netlerin kaç civarında
en son 102 net gördüm zaten geçen sene yks girdim 68k yapmıştım
Helal olsun ozaman kazanırsın inşallah
bu arada 2 sene mezuna kaldım ( belki bunada yargılı olursun ) 1,5 sene ayak tedavisi gördüm
ama günün sonunda kazandım yani biraz insanların hayatını bilmeden ya 20 senede kazanamazsın biraz üzücü.
umarım bu yıl geçen senekine göre daha iyi sıralama yapıp bu sene tıpa girebilirim
İnşallah. benimde hedefim ama zor
hedefin ne
30 bin civarı istiyorum. tyt 75 80 civarı ayt 20 maalesef
sınava bu sene mi gireceksin?
Evet bu sene. ayt matematiğim iyi ama fen sıfır acaba diyorum fenden çok çıkan konulara çalışsam kalan sürede her branştan 8 civarı yapanilirmiyim sen daha tecrübelisin olur mu sence
Takip ettiğin youtube kanalı var mı? Ben mesela kimya ve fizik için Vip Fizik ile mers kimya izlemiştim özellikle onların tekrar videoları oluyor onlar işe yarıyor onun dışında ogm bakmanı tavsiye ederim.
Benim hocam kanalına bakıyorum fkb de
Benim hocama bakmıştım ama şu ikisinin anlatım dili daha iyi gelmişti bana
Onlara göz atacağım. şu kalan zamanda çok soru çıkan konuları halletmeye çalışacağım
Ogm ile çıkmış sorulara bakabilirsin. 20 senede kazanmada ( not şaka yapıyorum fdsflsjfks ) kin var bende.
Çünkü eski sevgilimin annesi yaşadıklarımı bilmeden senin şimdiye kadar mezun olman gerekirdi. senden bir bok olmaz dediği için ( aklıma o geldi yani sana karşı şeyim yok )
Onun dışında eğer konu eksikliğin yoksa bol bol soru çöz
umarım bu sene güzel bir sonuç elde edersin :')
Teşekkür ü ederim sende umarım başarılı olursun
Ne okuyorsun
Bence değil