Selamünaleyküm, erkek kardeşim sağlık lisesinde okuyor bu sene de staj görüyor ve gördüğü her konuyu ya anlatıyor ya da fotoğraftaki gibi üzerimde deniyor dkdkkd
Ve Aleyküm selam dolu var. Kuzenimin biri kardiyoloji alanında başhekim, bir diğeri aile hekimi, teyzem hemşire vs... Hemşire olan teyzem hastanede çalıştığı zaman pratik olsun diye serum takmayı kolumda deniyordu sonra da gelsin patlayan damarlarım. Allah'tan EKG hemşiresi oldu da bu yükten kurtuldum:))
Hemşire bir kız kardeşim var ama üzerimde hiç böyle tuhaf denemeler yapmadı şükür.. birkaç defa enjektörle deneme yapmak istedi ama iğne fobimden dolayı ısrarcı olmadı
Aleykümselam güzel kardeşim 🌸😄 Evde sağlıkçı adayı olması hem çok tatlı hem biraz tehlikeli gibi duruyor 😂 Sargıyı baya profesyonel sarmış ama sen deneme tahtası olmuşsun resmen. Böyle deneyimler onun için güzel bir pratik aslında. Sen de sabırla destek oluyorsun ne güzel 👏 Belki ileride gururla “ilk hastası bendim” dersin. Sen de ilgi duyduğun alanı keşfetmeyi unutma, yolunu erken fark eden hep bir adım önde olur 💫📚