Kim ne sormak istiyor, her soruya cevap vermeye çalışacağım. Meslek veya sormak istediğiniz ne varsa cevap verilecektir
3 ay
Kim ne sormak istiyor, her soruya cevap vermeye çalışacağım. Meslek veya sormak istediğiniz ne varsa cevap verilecektir
Cevap
3Cevap
Tank mi güçlü dragon mu
Polisim kardeş asker değil
100 tane polis + 50 tane bekçi mi daha güçlü yoksa 20 tane komando mu
Bir Türk dünyaya bedel kardeş
🇹🇷🇹🇷
Bende yazılcam ama gmz derecem 1.25 ve 1 sorun olur mu
Bide güvenlik soruşturmasında wp Instagram vesaire yazışmalarımız falan inceleniyor mu
Güvenlik soruşturmasında wp yazışmalarını vb şeylere bakılmaz
Peki göz derecem ve nelere bakılır
Sağlık şartları yönetmeliği var nette bulabilirsiniz daha ayrıntılı kendin için bakarsın o kadar ayrıntı bilmiyorum
Sağoll
Sanal istismar suç mu?
Suç oluşturan davranış sanal veya reel farketmez her yerde suçtur
Akpli mhpli yapılanma ne düzeyde
Ben basit bir polis memuruyum kim nerede ne kadar yapılanmış bilemiyorum
Milleti joplattırmakniçin akp kollarından kişi toplayıp polis ünif. Mı giydiriyorlar? Kadk numaralarını gizliyorlarda
Kask
Görürseniz böyle bir durum hemen ihbar edin
Ohoo saraçhanede bekçilere polis yazak yelek giydirdiler hiç bir şey olmadı hatta bir ara emniyet amiri geldi polislere şey dedi yakından gaz sıkmayın plastik mermi sıkmayın demefim dedi bir taneside gevşek gevşek dedimizz diyordu. O yüzden sordum bunlar emniyetten değil akpden alıyor talimatı kaskıda suratıda gizliyır bul bulabilirsen
Kask numarası gizlemek suç tabiki
Hızlı yazayım derken yanlış yazmışım
Ohoo saraçhanede bekçilere polis yazan yelek giydirdiler hiç bir şey olmadı hatta bir ara emniyet amiri geldi polislere şey dedi yakından gaz sıkmayın plastik mermi sıkmayın demedim dedi bir taneside gevşek gevşek dediniz diyordu. O yüzden sordum bunlar emniyetten değil akpden alıyor talimatı kaskıda suratıda gizliyor bul bulabilirsen
Biliyorum o yüzden sordum işte alp kollarından mı topluyorlar diye bir polis türk bayrağını tekmelemez diye düşünüyorum
Tekmelemez evet ben hiçbir vatandaşımızın da böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum sadece polis değil
Kadın gününde görmüşsündür jin jiyan diye gezen devletsiz hırt sürüsü heryerden fırlıyor
Maalesef o gurup kutlanan bütün özel günleri provake edip polis ve vatandaşı karşı karşıya getiriyor
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç dostum merhaba 🙂 15 yıllık tecrübeli bir polis memuruna en dürüstçe şunu sorardım: “Bu meslek seni içeride nasıl değiştirdi?” 👮♂️ Çünkü üniformanın arkasında bir insan var. O kadar olaya, suça, acıya şahit olmak ruhunda nasıl izler bıraktı merak ederdim. Bir de şunu sorardım: “Bugünkü aklınla yine bu mesleği seçer miydin?”
Hayatında meslek seçerken sadece maaşı değil ruh sağlığını da düşün olur mu 🌿 Kariyer bir maraton, ruhun yolda kalmasın.