biz polislerin zor şartlar altında görev yaptıklarını ve yeri geldimi eklle koltukda iş yaptığımızı herkes azçok biliyor ama haklarımız tam olarak verilmiyor maaş yetersizliği gibi mesela.
Polis olmak isteyen var mı? Polisler hakkındaki düşünceleriniz bu meslekteki olanların zorluklarına hak veriyor musunuz?
Ne zoru yahuu sen mühendislik okumamışsın 😂 Ayrıca maaşınız da iyi hatta fazla bile sanki ne yapıyorsunuz, gören diyecek operasyondan operasyona gidiyorsunuz. Ayrica da sizin kendi seçiminiz polis olmak kimse zorla sizi yapmadı, bizde normal okul okumayı beceremeyenler hep polis oluyor😄😂
mühendisler den şehit olan birtene göster ozaman polisliği aşşağılamanı kbl edıcem. ayrıca biyerleriniz sıkışdığındada imdat polis yerine imdat mühendis yok mu diye bağırınkı tükürdüğünüzü yalamak zorunda kalmayın
Şöyle ki sizi öldüren silahı da biz yaparız sizi koruyan zırhı da biz yaparız, biz olmasak zırhlı araç üretmesek var ya sizi kuş gibi avlarlar😉 Aselsanın şehit olan çoook mühendisi var dostum. Mesleğinizi aşağılamıyorum ama mesleğinizi göğe çıkarmanıza da kızıyorum yani, sonuçta bu sizin seçiminiz ve sonuçlarına da katlanmak zorundasınız.
Tehdit haa 😁 Ayağı mayağı bilmem ama bir güvenlik gücü olarak tehdidin anayasal suç olduğunu ve 5 yıla kadar da cezasının olduğunu söylemediler mi sana 😄
bu bir tehdit değil sadece polisler hakkındakı düşüncelrininiz fetoca gibi geldi oyüzden benı zahmet ettirmeyın diyorum siz kedniniz söyleyın ne olduğunuzu kapiş yoksa sneı fişlemekde kolay adamım
Yok yok bu apaçık tehditten başka bir şey değil. Fetöcüler genelde polislerden çıkıyor galiba hatta geçen de 9bin meslekten ihraç edildi, belki de polisler hakkındaki düşüncelerim bu yüzdendir yoksa. Ekran resmini aldım şahsıma yönelik herhangi başka bir tehdidinde savcılığa İstanbul dogumlu alsancak konak'ta ikamet eden çevik kuvvet polis memuru Eylem Dedeman hakkında kendi şahsıma yönelik nitelikli tehdit suçundan dolayı şikayette bulunacağım. Sen bu ülkeyi ne zannediyorsun polissin diye herkese herşeyi yapacağını mı sanıyorsun
Ortalama 3.500 lira maaş alıyorlar bence yeterli. İstanbul da arkadaşım var günde 10-16 saat çalışıyoruz izin yok falan diyor ordan duyduğuma göre yoğun. Yaptığı işten memnun olmayanlar için Cem Yılmaz'ın dediği gibi al kıdem tazminatını... 😎
Kucuklugumden beri polislere karsi bir hayranligim var. Bir de doktorlara tabi. Yapmak isterdim bu meslegi ama yapabilecegimi sanmiyorum. Cok kutsal bir meslek bence. Allah polislerimizi askerlerimizi korusun. ailelerine bagislasin, acisini gostermesin. Acisini ceken bilir.
Polis olmak çok istiyodum ve inşallahta olucam olmazsa askerlik bölümünede geçerim Ülkem için hayırlı bir evlat olmak tek istediğim ülkem uğruna şehit düşersemde gözüm açık gitmez bence en güzel mesleklerden birisi
Elinde jop, belinde devletin silahı, sıkıntı çıkınca etten koruma kalkanı olan adamlar polisler. Bence fazla bile para alıyorlar. 20 yaşındaki çocuk polis olunca nerdeyse doktor kadar para alıyor. O yüzden sevmem etmem polisi. Zaten çoğu iş bulamayıp aç kalmayım parası iyi diyerek polis olan tipler.
Eskisi kadar görevlerini yapmıyorlar sosyal ağ delisi olmuşlar instagramdan kız düşürmeye başladılar ama canı gönülden vatan millet sancak için yapanlara sözüm yok
En İyi Cevaplar