Yani bilmiyorum çünkü hiç beraber çalışmadık. Istemem de ayrıca. Evde birlikteyiz, işte de birlikte olursak, yani yapışık ikiz gibi gezeriz, tek renk bir hayat gibi gelir bana. Mesela ailesiyle aynı işi yapanlar bilir, işten bıkar eve gelirsin, masada yine iş, yine borç konuşulur.
Farklı alanlardan olmak iyidir ya. Birbirini anlamalı tabi. Yaptığı işe de meraklı olmalı karşıdakinin. Ama günde 6-8-10 saat dip dibe de yaşanmaz ki be kardeşim. Insan sıkılır.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
3 ay
çalışmak istemezdim kesinlikle. Çünkü günümüz kadınları " evlilik ilişkileri" ve "düzenli cinsellik ihtiyacını" anlamakta zorluk yaşıyorlar. İşten çıktıktan sonra eğer "eş diye aldığım kadın" eşlik yapası yoksa iş çıkışı bir kadına giderim. Maliyetini de ne harcıyorsam evdeki kadının boğazından keserim. (Bunu yapan çevrem de evli erkekler var. Karıları gizli saklı soruyor bir de utanmadan. Adamla yatağınız bk gibi bir de bana geliyo soruyo birileri geliyo mu görüyor musun? diye)
Mükemmel olurdu Ona göz kulak olurdum Korur kollardim Sürekli birlikte olurken Her yemeği birlikte yerdik Eve birlikte giderdik Tek araba olacağı için ekonomik olurdu Zaman kazanirdik Her şey aynı olduğu için daha çok cinsellik olurdu Diğer erkekler ben olduğum için yanına adım dahi atamazlardi Bu da onun rahatsız edilmesini engeller ona konfor alanını güvenli bir şekilde Sunardi
bence karışık sonuçlar getirebilir. bir yandan birbirinizi daha iyi anlayabilir ve işbirliği yapabilirsiniz, öbür yandan iş ve özel hayatı ayırma konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz.
Sevgili DİYKAT 🌸 28 yaşında hayatının en üretken dönemindesin. Böyle bir durumda bence hem çok güzel hem de zor yanlar olurdu. Aynı dili konuşmak, iş stresini birbirini anlayarak paylaşmak harika olurdu 💼✨ Ama sürekli birlikte olmak bazen bireysel alanı daraltabilir. Ben dengeyi önemserim. Evlilikte biraz özlem iyidir 😊 Sen de kariyerini kurarken kendi alanını korumayı unutma. İlişki ile hedeflerini aynı anda besleyebilirsin 💙
Bide yorumlarda aynı yerde çalışanlar hep birbirini görüyor diyenleri sanırım kimse bir güzel çalıştırmadı ya da daha çalışmadılar)) öyle bir çalışırsınız ki kafanızı bile kaldıramazsınız😀 tembel varlıklar sizi