İşsiz biriyle sevgili olmak açıklamayı oku?

Sevgilim 29 ben 26 yaşındayım. 16 yaşından beri iş hayatındayım işle okulu beraber yürütüp kendime sıfırdan bi düzen kurdum sağlıkçı oldum atanamadım evet ama özel hastanede de olsa mesleğimi yapıyorum. Sevgilim 26 yaşında iş hayatına girmiş 5 ay önce çıktı beş aydır çalışmıyor gelecek için hiç bi planı yok ben hem KPSS çalışıyor hem işte çalışıyorum. Birikim yapıyorum hedeflerim hayallerim var konu sadece maddiyat değil ama evlilik istiyor ancak içtiğimiz çayı ödeyecek olsa yüzü düşüyor. Çalışmayı asla düşünmüyor. 29 yaşında babasından aldığı harçlıkla geçiniyor ve bu şekilde hayatına devam etmeyi planlıyor. Bilmiyorum bana artık garip geliyor başlarda yorgun dinleniyor diye kendimi avutuyordum ama çok garip hissediyorum artık. Mesela bir şey ister linkini bana atar yemek yemek ister yemeğe çıkarsana beni yazar. Garip geliyor bana haksız mıyım?
Güncellemeler
3 ay
Konu sadece işsiz oluşuda değil her izin günümü ona ayırmamı istiyor kızlarla bi kere buluştum yanımıza geldi zorla. Ailemle bile yemek yerken ona yazmamı istiyo ama ne bi konuda fikir danışabiliyorum ne başks bişey hep boş konuşmalarls geçiyor konuşmalarımız. Ne yıl dönümüümüze ne sevgililer günümüze bırakın hediye almayı bi kagıda kalp çizip bile vermedi kutlu olsun bile demedi. Bilmiyorum garip hissediyorum biraz enayi gibi
Güncellemeler
2 ay
Annesiyle tanıştım 🙂
İşsiz biriyle sevgili olmak açıklamayı oku?