Anaokulu öğretmeniyim, mobbing ve mesleki kaygıdan sonra bu mesleğe nasıl yeniden başlayabilirim?

Anaokulu öğretmeniyim daha önce çalıştığım yerlerde mobbinge uğradım pes etmedim yine bir kuruma başvuruda bulunmak istedim burada da daha deneme sürecindeki öğretmen olacak şahıs bana tecrüben var mı dedi alaycı bir şekilde ben de evet var deyip tek tek anlattım yaptığım işleri sonra neden sordunuz dedim o da direkt yapamayacağını düşündüm çok sakinsin dedi

Şok olmuştum direkt ağlamaya başladım denemenin 2. gününde kadın yargı dağıttı resmen dedim ki çok ağır konuştunuz yalnız dedim daha 2. günümdeyim dedim (çocuklara az uyarıda bulunuyormuşum çok kızmıyormuşum) daha 2. günden çocukları uyarılara boğamam kusura bakmayın dedim.
bir de çocuğun biri boyama yapıyordu öğretmenim şuraları da boyayabilir miyim diye sordu bana ben de tabii boyayabilirsin dedim hatta istediği renge boyamak istedi ben de hayal dünyası açısından tabii ki dilediğin renge boya dedim

Bu duydu hemen sinirlendi çocuğa dedi ki niye kafana göre boyuyorsun boyanması gereken yerleri boyayacaksın dedi hocaya dönüp ben ona öyle söyledim dedim bu da bir kıllandı sanırım bana ondan böyle söyledi diye düşünüyorum.
Belki meslektaşlarım beni anlar artık bu tarz mobbing ve mesleki yıldırmalardan çok yoruldum mesleğe tekrardan başlamak istiyorum ama bu tarz davranışlar beni biraz soğuttu ve korkuttu. Nasıl başlarım ne zaman başlarım gerçekten bilmiyorum.
motivasyonunuza ve fikirlerinize ihtiyacım var özellikle meslektaşlarımdan🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Anaokulu öğretmeniyim, mobbing ve mesleki kaygıdan sonra bu mesleğe nasıl yeniden başlayabilirim?