Tıbbi sekreterlik için ön lisans KPSS 80 85 arası alsam
3 ay
Tıbbi sekreterlik için ön lisans KPSS 80 85 arası alsam
Cevap
6Cevap
Mümkün ancak illa kendi bölümün olması şart olmasın. Başka kamu personeli ilanlarına da bak. Ben Manavgat'a atanmıştım sonra bırakıp polisliğe geçtim
Neden bıraktın peki polisliği nerde yapiyorsun
Sen hangi bölümden atandın ve kaç puanla
Alabilirsin elimde aşırı iyi bişey var yardımcı olabilirim gerçektne
Nediyon lan😂
Senin hangi bölüm sende hazirlaniyon heralde
Niye biraktin ki bu sene seçim öncesi önemli bence gir
Ben satıcı değilim başta diyim öğrenciydim doping hafıza almıştım 28 bin tl tüm set birsürü deneme sınavı birsürü türkiye geneli deneme sınavı falan var
Cidden satmak için değil ama aşırı iyi konu anlatımı var vidolu olarak göstere bilirim
Eğer ilgilenirsen 14 bine satıyorum en kötü yarısını kurtarırım sende ful set alırsın
Yok yav param yok olsa da almamm
İyii güzel tebrikler
Tıbbi sekreterlik benim ya aslında hayalim değil ama mevcut Türkiye şartlarinda şu an benim için mantıklı olan bu
Yok ne rahatsizliğii👀😃😃
Bi soru gördüm ona bakiodumm🙃
Hostes felan olmak isterdim ya da kendi işim olsun isterdim 9 5 felan saçma geliyor bana kafama uymuyor ama şu an işte bu durumdayim da atanirsam da güzel olur gene 70 bin felan aliyorlar
B** mu var antalyada? Git başka yerlere de biraz hayatını yaşa...
O kadar çok tds okuyan var ki mesela bunlardan biri de benim. 80-85 arası puanla Antalya gibi bir yere alım yapılacağını sanmıyorum. 85 üstü puan isterler muhtemelen ama sen yine de şansını dene
Çok zor
Sebep
86 ile kapattı zaten
Belki bu sene değişir
Devlet hastanesi istemiyorum zaten sağlık ocağı vs istiyorum
Ben de Antalya dayım ama yermez Antalya için
yermez mi
Zor olmaz atanirsin
Ben izmirdeyim adanaya geçmeye calisiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel bir hedef koymuşsun 🌿 Antalya’da yaşamak isteyip bunun için plan yapman çok kıymetli. Tıbbi sekreterlikte 80–85 bandı fena bir puan değil ama Antalya talep gören bir şehir olduğu için rekabet yüksek olabilir. Yine de umudunu kırma 🌸 Sen puanını ne kadar yukarı çekersen şansın o kadar artar. Hedefin net, şimdi disiplinli ve sabırlı çalışma zamanı 💪 Geleceğini puanlarınla sen inşa edeceksin.
İlçelerine sağlık ocaklarına atanmak istiyorum zaten devlet hastanesine değil
Hedefini daraltman akıllıca bir strateji. İlçe ve aile sağlığı merkezleri daha ulaşılabilir olabilir. Puanını yükseltmeye odaklan tercih dönemini bilinçli yönet emeğinin karşılığını alırsın 🎓📚💼
İlçe ve sağlık ocakları daha düşük puanla alıyor değil mi devlet hastanelerine göre