Tatil & Seyahat Antalyaya nasıl yerleşebilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor bu aralar antalyaya taktım. deniz doğa sakin şehir falan filan gibi hayal ediyorm. bağlantım sıfır. yerleşme ihtimalim de sıfır 😂 bir de sıcağı da pek sevmem ama deniz severim Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl ..., Antalyaya nasıl yerleşebilirim? Cevapla Deniz Soruları Fal Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Nerdesin sehir olarak sicagi sevmiyon denizi seviyon Ankara mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl yok ist Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl İstanbul da sicak 3 tarafi denizle cevrili Yorumla Soran +1 yıl yok ya İstanbul o kadar aşırı sıcka olmaz. yazın max bir hafta iki hafta çok sıcak olur o da 35 36 dereceyi geçmez Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Oha ruh ikizim olacakken tek kriterle elendin resmen bea 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sıcak seviyorsun:d Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Yeap doğru 😂 güneşin altında o sıcak kumlara yatmaya uyuklamaya bayılıyorum 😎 Yorumla Soran +1 yıl yok ben hiç sevmem. yanarım hem ☹️ Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Niye yanasın ya, baktın duman çıkıyor hemen denize 😃 Yorumla
mandıra_filozofu Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Antalyada yasayan biriyle evlenerek 🤭🤭 0 8 Yorumla Soran +1 yıl şansm yok. çünkü bağlantm yok 😂 Yorumla mandıra_filozofu +1 yıl Internet ile baglanti kurulur 🤣 ama sıcağı sevmiyorsan sana baska bir tavsiye. Balikesir ayvalik. Havasi harika Yorumla Soran +1 yıl bana yakın kalyor onlar ya uzak istyorm 😂 Yorumla mandıra_filozofu +1 yıl Sen neredesin? Neden uzak istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl İstanbul . tam değişiklik istyom Yorumla mandıra_filozofu +1 yıl Benimde hayalim muğla. Bakalim kısmet Yorumla Soran +1 yıl ben belki de hiç gitmediğim için merak ediyorm. Yorumla mandıra_filozofu +1 yıl Evet olabilir. Gidip gördüğünde o kadar da iyi değilmiş diyeceksin Yorumla
levmelone Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Otelde çalış ya da paran varsa normal yerleş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok o kadar Yorumla levmelone +1 yıl Otelde çalış bence lojmanlarda kalırsın gezip görürsün Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nerdesin sehir olarak sicagi sevmiyon denizi seviyon Ankara mi
yok ist
İstanbul da sicak 3 tarafi denizle cevrili
yok ya İstanbul o kadar aşırı sıcka olmaz. yazın max bir hafta iki hafta çok sıcak olur o da 35 36 dereceyi geçmez
Oha ruh ikizim olacakken tek kriterle elendin resmen bea
sıcak seviyorsun:d
Yeap doğru 😂 güneşin altında o sıcak kumlara yatmaya uyuklamaya bayılıyorum 😎
yok ben hiç sevmem. yanarım hem ☹️
Niye yanasın ya, baktın duman çıkıyor hemen denize 😃
Antalyada yasayan biriyle evlenerek 🤭🤭
şansm yok. çünkü bağlantm yok 😂
Internet ile baglanti kurulur 🤣 ama sıcağı sevmiyorsan sana baska bir tavsiye. Balikesir ayvalik. Havasi harika
bana yakın kalyor onlar ya uzak istyorm 😂
Sen neredesin? Neden uzak istiyorsun
İstanbul . tam değişiklik istyom
Benimde hayalim muğla. Bakalim kısmet
ben belki de hiç gitmediğim için merak ediyorm.
Evet olabilir. Gidip gördüğünde o kadar da iyi değilmiş diyeceksin
Otelde çalış ya da paran varsa normal yerleş
yok o kadar
Otelde çalış bence lojmanlarda kalırsın gezip görürsün
para ve is