Güncellemeler
+1 yıl
gncl
Güncellemeler
+1 yıl
bir arkadaş ne istiyorsun dedi. ona verdiğim yanıtı da güncele ekliim: huzur istiyorum. sağlıklı ve doğal yiyecek içecek istiyorum. daha az kaos istoyurm. 3kilometrelik yolu bir buçuk saate gitmemek istiyorum. insan olduğumu hissetmek istiyorum özenle.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İstanbul'un kalabalığından sıkılıp Antalya'ya mı geleceksin? Gel gel, sana da bir yer açarız. Kalabalık konusunda çok tatmin edemiyoruz ama maalesef.
bu ne demek
Ortalık diyorum dolu dolu, insan kaynıyor.
burdan çok daha iyidir muhakak ki. mesela bir sakin belde filan olur akdeniz kıyılarnda. yok mu
İlçelere gelirsen var tabi olmaz mı, merkezi kast ediyorum.
ilçe olsun eminim oralarda ilçeden merkeze gitmek bile burada bir semtten diğerine gitmekten daha rahattır. siz nasıl yaşıyorsunuz?
Ben ilçedeyim. Antalya merkeze uzaklığım 90 km, araçla 45 dakika sürüyor.
ilçeler daha rahattır herhalde. sağlıklı yaşam hedefim
Daha sakin ve insan yoğunluğu açısından hafif. Doğanın içindeyiz, o yönden güzel. Deniz de ayağının altında, orman da, dağ da. Sen nereye gitmek istiyorsan artık.
Sakin ve doğal yaşama dönmek istiyorsunuz. İstanbul'daki herkes bunu istiyor artık sanırım kalabalık insanları yoruyor fazlasıyla
şu son yıllardaki şey kalabalıktan öte. rezil bir kalabalık. Anadolu yakası hele sanki daha beter oldu.
Pasaport mu istiyorlar? Maddi olarak iyiyseniz ya da iş bulabilirseniz ev bulun gidin
doğru diyorsun. ama tandık vs de yok hiç bilmyorm oraları
Ben hiç bilmeden gittim 7 ay yaşadım☺️ öz güven şart işiniz mesleğiniz geliriniz nedir bilmeden yorum yapamam
sonuçta oralarda yaşamak daha huzrlu, doğru mu
Evet İstanbul’a göre çok daha iyi yanları var ama Türklere, karşı olumlu tavır yok eksi olarak esnaf tarafından en azından ben öyle gördüm
Ben sizin yerinizde olsam gidersem yörükleri bulur tanış olur vakit geçirirdim şimdi birde yayla vakti mükemmel olur
Antalya şahane bir yer. İstanbul'dan sonra orası cennet gibi gelir.
Mantıklı knk çok seversin ama sıcak çok sıcak
sıcakta kaçarız artk
Sen bilirsin
Yardımcı olurum istersen
nasıl?
Alanyada mütevazi bir evim var yaz tatilinde gidiyorum
Antalya da yaşıyorum sorularına cevap verebilirim
mantıklı olur mu oralara yerleşmek
Durumuna göre değişir bu soru, kendini anlatman gerekiyor biraz
huzur istiyorum. sağlıklı ve doğal yiyecek içecek istiyorum. daha az kaos istoyurm. 3kilometrelik yolu bir buçuk saate gitmemek istiyorum. insan olduğumu hissetmek istiyorum.
Antalya merkez için söylediklerin geçerli olmayabilir ama İstanbul'dan sonra burası sana güzel gelecektir
belde olur belki. merkeze yakın. ne bileyim. siz nasıl yaşıyorsunuz. daha rahat oldğunuza eminim
Merkezdeyim ben biraz trafik olur ama genel olarak memnunum tavsiye ederim
bak merkezde yaşayan biri olarak bile memnunsun.
Detaylı konuşabiliriz istersen
Bence aydın, balıkesir tarafı daha iyi