Arkadaşlar şu an 40 netlerdeyim 3 ayım var sözelde ilk 1500 istiyorum, oluru var mı
3 ay
Arkadaşlar şu an 40 netlerdeyim 3 ayım var sözelde ilk 1500 istiyorum, oluru var mı
Şu an 40 net seviyesindeyken 3 ayda sözelde ilk 1500 hedefi için planlı ve disiplinli çalışman gerekir. Öncelikle hangi dersten net kaybettiğini analiz etmeli ve özellikle Türkçe’yi her gün paragraf çözerek güçlendirmelisin çünkü sıralamada belirleyici derstir. Tarih, coğrafya, felsefe için konu-test-tekrar sistemini oturtmalı, düzenli not ve şema çalışmalısın. Haftada en az 2 denemeyle başlayıp son ay 3-4 denemeye çıkmalı ve her denemeyi detaylı analiz etmelisin. Amaç çok soru çözmek değil, hatayı azaltarak neti kademeli şekilde 80 bandına taşımaktır. Umarım istediğin sonuca bu çalışma sistemi ile ulaşırsın
Sözelde tamamen kafama göre boş kalan vaktimi değerlendçrşyim diye çözüp 8k yapmıştım bence düzenli çalışmayla rahatlıkla derece yapılabilecek bir bölüm
Kendi bölümün nedir
Tatlım 22 yaşındasın ve önünde kocaman bir 3 ay var 🌿 40 netten ilk 1500 zor ama imkansız değil, disiplinli ve akıllı çalışırsan olur 💪 Sözelde paragraf hızın ve yorum gücün belirleyici. Her gün düzenli deneme çöz, yanlışlarını gerçekten analiz et, ezber değil mantık kur. Tarih ve coğrafyada tekrar döngüsü kur. Moralini koru ✨ İnan bana istikrarlı emek büyük sıçrama getirir. Kariyer yolunda hedef koymak cesarettir, sen o cesareti göstermişsin 🌸
Cevap
1Cevap
Bende böyle hallederim kuruyordum okul öncesi okuyorum
Ortalama bir üniversitede
Sana tavsiyem böyle yerlerde vakit kaybetme
Peki yarından itibaren kafamı versem olur mu acaba
Rahatlıkla
Boğaziçi mi hedefin
Özel eğitim öğretmenliği Eskişehir ya da Ankara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?