Evli dershane hocama hoşlanma ve sürekli DM atma olayı sizce normal mi, o da hoşlanıyor olabilir mi?

Gittiğim dershanede bir hoca vardı kadın evli falan ama beni resme içine çekiyordu sadece onu görmek izlemek için dershaneye gidiyordum sonra ben mezun oldum buna instadan yazmaya başladım ama ilk başlarda normal konuşma şeklinde yazdım daha sonradan sürekli iltifat etmeye güzelliğini fiziğini övmeye falan başladım. İlk başlarda teşekkür edip geçiyordu sonra ben böyle devam ettikçe instagramda süreli mesajları falan açtı bizim sohbette ve dershaneye sadece onun için geldiğimi onu görmek için geldiğimi falan söyledim. Sürekli öne çıkanlardan bi hikayesini beğeniyorum postlarını beğeniyorum. Bi ara engellemekle falan tehdit etti ben aynen devam ettim engellemedi de süreli mesajlarda hala konuşma yazıyorum hala güzelliğini fiziğini övüyorum arada görüldü atıyor bazen mesajı beğeniyor. Bu kadını çok fazla istiyorum sizce ben mi abartıyorum yoksa onun da hoşuna gidiyor mu?

Evli dershane hocama hoşlanma ve sürekli DM atma olayı sizce normal mi, o da hoşlanıyor olabilir mi?