Üni hocası kocam, öğrencisiyle fazla mı samimi olmuş?

Meslek yüksekokulunda hoca.
‘Sosyal kültürel etkinlikler’ diye bir derse giriyor.
Öğrencilere rehberlik, abilik, hocalık , Faaliyetler, gezi, piknik, sohbetler vs yaptırıyor.
“Bu dersi nasıl buluyorsunuz?” Diye bir soru sormuş öğrencilerine.
Gelen cevabın biri bu.
Duygusal bağ kurulmuş gibi geldi bana...
Siz okuyunca ne görüyorsunuz?
Nasıl yorumluyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
“Merhaba hocam;
Konuşarak anlatmak istiyorum sanki karşımda siz ve arkadaşlarım var gibi, bu şekilde kendimi ve düşüncelerimi daha rahat bir şekilde anlatıp, açıklayacağıma inanıyorum.
Bu yılki derse gelecek olursak aynı şekilde bir sürü etkinlik yaptık. Elimden geldiğince katılmaya çalıştım. Katıldıklarımda ise eğlendim, yeni şeyler öğrendim.
Birlik olmayı, sorunları, sıkıntılarımızı konuşarak halledebileceğimizi bir arada her şeyi yapıp güzelce vakit geçirebileceğimizi gördüm.
Aynı zamanda...
Güncellemeler
+1 yıl
Yaptığım etkinlikte o kadae gergindimki. Beğeneceklermi, nasıl olacak? Baya iyi olmuştu.
2. yıl sonunda birbirimize daha yeni kaynaşıyoruz. Yeni yeni yakınlaşıyoruz. Virüs olmasaydı keşke. Derste daha çok aktivite yapabilirdik. Sınıfta sıkılırsak bahçeye çıkardık. Güzel zamanlar geçirip, faydalı aktiviteler yapardık. Kendi gelecek yolumuzu beraber çizerdik. Yani kpssye yönelik çalışıp not tutup, test çözerdik. Birbirimizi hırslandırırdık. Şimdi bir evde zorla çalışıyoruz. Düşüncelerim böyle.